Fort­eiland, Adventure Hill Sport­Point Paviljoen­NovaZembla Wintersport Fort­discovery Vergader­eiland Fort­Royale Fort­Fiesta  Fort­Diner Team­discovery Historische­Rondleidingen Eiland­TeHuur Adventure­Weekend Vijfsterren­survival Adventure­Camps Outdoor­training Bever­Outdoor­Weekend Familie­Weekend Beach­Fun Zeepkisten­race Team­building Team­tower Blo­karten Sunset­barbecue PBN verbindt, motiveert, beloont mensen

 

  Producten & diensten  
BEDRIJFSEVENEMENTEN & PERSONEELSUITJES OP TOPLOCATIES
Forteiland IJmuiden
Ontdek de spelonken en imposante zalen van dit authentieke fort op een eiland door middel van originele teambuildinggames en uitdagende activiteiten. Sluit de dag af met een gezellige barbecue of diner in onze prachtige koepelzaal. Een bijzondere en onvergetleijke belevenis. (Forteiland)

Ardennen
Prachtige natuur, gezelligelocaties, heerlijke barbecue en natuurlijkavontuurlijke activiteiten met professionele materialen en met ervaren instructeurs. Ontdekken, bezig zijn en genieten: hèt weekendje weg voor ieder team. (Ardennen)

Paviljoen Nova Zembla
Zon, zee, actie, gezelligheid en teamspirit op een privéstrand rondom je eigen paviljoen de ideale omstandigheden om weer helemaal bij te komen. Even IJmuiden bekijken vanuit de 22-meter hoge Teamtower, een wandeling door de duinen van het Nationaal Park, of lekker loom achterover leunen en met een drankje genieten van het uitzicht over het Kennemermeer. (Nova Zembla)

 
forteiland
Forteiland
nova zembla
Paviljoen Nova Zembla
ardennen
Ardennen Adventure Hill
 

TEAMBUILDING
omhoog
Ardennen
De gezamenlijke outdooropdrachten zijn de ideale basis om elkaar beter te leren kennen. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in het opstellen van originele en uitdagende teamworkprogramma's in de natuur. (Teambuilding Ardennen)

Paviljoen Nova Zembla
Samenwerken kun je leren. Onze aanpak met de 22 meter hoge Teamtower en groepsdynamische opdrachten is origineel, uitdagend en effectief. (Teambuilding Nova Zembla IJmuiden)

Forteiland IJmuiden
Een goede samenwerking is niet altijd vanzelfsprekend, maar is wel degelijk te leren. Hoe een goede samenwerking in de praktijk wél kan werken, ervaar je tijdens een reeks originele teamopdrachten in de trainingsruimten van het Forteiland. (Teamdiscovery)

 
forteiland Nova Zembla Ijmuiden ardennen  

MEETINGS & CONFERENTIES
omhoog
Forteiland IJmuiden
Forteiland IJmuiden is compleet ingericht voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Een prachtige plenaire zaal en een haast onbeperkt aantal subzalen staan ter beschikking, waarbij het historische karakter van deze unieke locatie elke meeting een exclusieve uitstraling met veel privacy geeft. (Vergadereiland)
 
forteiland forteiland forteiland  

WINTERSPORT SHORTBREAK
omhoog
Voor bedrijven en andere groepen maakt PBN ook programma's op maat. Een voorbeeld hiervan is onze shortbreak; drie dagen skiën, snowboarden of wandelen met diverse extra's. (Wintersport Oostenrijk)  
pbn wintersport grunau apresski  

ONDERWIJSINSTELLINGEN
omhoog
Schoolkampen Ardennen
Schoolsportdagen IJmuiden aan Zee
 
ardennen kids scholen sportdagen  

PARTICULIEREN
omhoog
Adventure weekend Ardennen
Een weekend lang in de Ardennen met vrienden, vol actie, avontuur en ontspanning. Overdag lekker bezig zijn in de prachtige natuur, 's avonds heerlijk ontspannen in de taverne, op het terras, bij de barbecue of rondom het kampvuur. Niets moet, alles mag. (Weekend)

Wintersport Oostenrijk
Vanaf 1984 verzorgt PBN jaarlijks 14 weken wintersport in Grünau im Almtal met alles erop en eraan. Wij hebben diverse verblijfsmogelijkheden in kontingent en verzorgen, naar wens, de liftpassen, de materiaalverhuur en de ski- en of snowboardcursussen. Wie bij PBN boekt gaat zorgeloos op reis. (Grünau im Almtal Oostenrijk)

Historische rondleiding Forteiland
Iedere eerste zondag van de maand van maart tot en met november worden er rondleidingen gegeven op het eiland door de ervaren gidsen van de 'Vrienden van het Forteiland'. Een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud. (Rondleiding Forteiland IJmuiden)

 
ardennen grunau forteiland rondleiding  

CONSULTANCY
omhoog
Onze economie wordt steeds meer een belevingseconomie. Sport & bewegen is daarom het ideale instrument om deelnemers producten of diensten te laten ervaren. PBN maakt effectieve marketing, selectie, motivatie en gezondheidsprogramma's waarbij het doel centraal staat en sport & bewegen het middel zijn. (Consultancy)  
teamwork fitness marketing  

 
   
 
   
PBN Mokerstraat 28-30, 1021 KC Amsterdam,
T 020 - 6263600, F 020-623617 mail@pbn.nl