Creëer je eigen Bubbel

Team PBN
Rick Slabbers

Bedrijfsbubbel te huur

Exclusief een eiland, strandpaviljoen of huis in de Ardennen afhuren voor je team? PBN biedt je bedrijf allerlei locaties waar je met het hele team samenwerkt op anderhalve meter afstand. Vergaderen, brainstormen of borrelen: alles is mogelijk binnen de richtlijnen van het RIVM. 

Ook je teamgevoel kwijt?

Nu we bijna een half jaar thuis werken, inbellen en videovergaderen, krijgen steeds meer teams de behoefte om elkaar weer te zien. Om kennis te delen, bij te praten of elkaar gewoon weer even te zien. Steeds meer bedrijven richten de werkvloer in met pijlen, schermen en een maximum van 8 personen per dag. Hoe goed de bedoelingen ook zijn; het blijft lastig het teamgevoel te behouden.

Investeren in je medewerker = investeren in je team

In deze tijd is het daarom belangrijker dan ooit te investeren in het team gevoel. Zie het als een vorm van onderhoud: wie aandacht geeft aan z’n medewerkers, zorgt ervoor dat de samenwerking ook weer gesmeerd loopt. Samen plezier maken is essentieel om ook het plezier in je werkt te behouden. 

Online teams hebben offline quality time nodig

PBN’s exclusieve locaties zijn niet alleen voorzien van moderne gemakken als streaming devices en espressomachines, maar ook ingericht volgens de laatste voorschriften van het RIVM. Niemand hoeft zich zorgen te maken om besmettingsgevaar. Omdat wij kiezen voor ruim opgezette locaties (met spectaculair uitzicht), is er te allen tijde voldoende afstand te bewaren. Je hebt je eigen bubbel met het team, dat eventueel te doorprikken is met barbecuespiesjes. Ook de catering nemen we met liefde op ons.


Lees hier meer over hoe je een eigen bedrijfsbubbel creëert en hoe PBN je daarbij kan helpen.


Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl