Kick-off Event 2023

Team PBN
Rick Slabbers

Hoe maak je van een Kick-off event, een Take-off?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om van de Nieuwjaars-kick-off een Take-off te maken met je team. Ten eerste kun je het nieuwe jaar met elkaar vieren door bijvoorbeeld een origineel teamuitje te organiseren. Dit helpt om de banden binnen het team te versterken en iedereen gemotiveerd en enthousiast te houden voor het nieuwe jaar.

Ten tweede kun je samen, met je team, doelen opstellen voor het komende jaar en een plan maken om die doelen te bereiken. Dit zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op komen te staan om te kunnen werken aan gezamenlijke doelen.

Ten derde kun je ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van eventuele veranderingen die in het nieuwe jaar plaats zullen vinden, zoals veranderingen in de strategie of in werkprocessen. Dit kan helpen om iedereen voor te bereiden en te zorgen dat iedereen flexibel blijft. Bedenk wel dat iedereen vindt dat er veranderingen moeten plaatsvinden maar dat niemand echt van veranderen houdt.

Tot slot kun je het nieuwe jaar goed starten door te investeren in de ontwikkeling van je team. Dit kan door middel van het aanbieden van  trainingen of opleidingsmogelijkheden. Door te investeren in de ontwikkeling van je teamleden help je ze om te groeien en hun vaardigheden te verbeteren, wat weer kan bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Maak van deze meetings een onvergetelijke meeting op een bijzondere locatie en een originele aanpak. Hulp nodig bij het organiseren van een Kickstart event? Bel of Mail om te starten met PBN 020-6263600, mail@pbn.nl.

www.pbn.nl/themas/kick-off-2023


Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.