Waarom de 1,5 meter samenleving vraagt om Social Distancing Events

Team PBN
Rick Slabbers

Thuiswerken is natuurlijk best prettig. Je bent altijd in de buurt van je eigen koffie-apparaat en de meeste videovergaderingen zijn half-aangekleed bij te wonen. Toch mis je misschien de gesprekken bij hetzelfde koffieapparaat. Het is minder makkelijk even iets voor te leggen aan een collega. Ook al ben je de hele dag in contact via mail en Skype, je bent niet écht verbonden met de rest van het team. Deze intelligente lockdown vraagt daarom om een intelligente kick-off.

Van thuiswerken naar samenwerken

Voordat we over een tijdje weer samenkomen op kantoor, wil je alvast voorbereidingen treffen. Zodat je na al het thuiswerken weer soepel gaat samenwerken. Tegelijkertijd wil je alle flexibiliteit en extra inspanningen van je medewerkers belonen. Al te veel mensen weten nu al te goed: thuiswerken met een kleine is geen kinderspel. Ook in de vitale sector wil je laten weten hoe zeer je het team waardeert. Een social distancing event is daar perfect voor.

We hebben de ruimte om onze programma’s opnieuw in te richten

De afgelopen periode hebben we bij PBN de tijd en ruimte (letterlijk!) genomen om onze locaties opnieuw in te richten. Omdat wij onze locaties in eigen beheer hebben, heb je sowieso alles voor jezelf. Ook buiten. En of je nu aan Forteiland IJmuiden denkt of aan een van de locaties in de Belgische Ardennen, elke plek voldoet aan de eisen van het RIVM. Je komt er samen, maar houdt altijd anderhalvemeter afstand. Waar je ook gaat.

Kickstart het ‘nieuwe normaal’

Ook onze catering en programma’s zijn aangepast aan de anderhalvemetersamenleving. We hebben dus alles in huis om het ‘nieuwe normaal’ te kickstarten. Omdat onze activiteiten echte ‘energy boosters’ zijn, krijg je binnen no time weer het groepsgevoel terug. Zelfs met anderhalvemeter afstand tussen jullie in, ga je uitdagingen aan, laat je ideeën de vrije loop op de Brainstormbaan en eet je samen rond het kampvuur.

Breng je team dichter bij elkaar (op afstand)

Ontdek nu zelf hoe een social distancing event je als team dichter tot elkaar brengt. Stuur een berichtje naar mail@pbn.nl of bel 020-6263600 voor meer informatie of om een programma op maat samen te stellen. Altijd aansluitend op jouw mensen en missie.


Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl