Coronaproof & Geld terug garantie

Team PBN
Rick Slabbers

Naast de locaties heeft PBN ook de catering en activiteiten aangepast aan de anderhalvemetersamenleving. We hebben dus alles in huis om het ‘nieuwe normaal’ te kickstarten. Omdat onze activiteiten echte ‘energy boosters’ zijn, krijg je binnen no time weer het groepsgevoel terug. Zelfs met anderhalvemeter afstand tussen jullie in, ga je uitdagingen aan, laat je ideeën de vrije loop op de Brainstormbaan en eet je samen rond het kampvuur. Breng je team dichter bij elkaar (op afstand) Ontdek nu zelf hoe een social distancing event je als team dichter tot elkaar brengt. Stuur een berichtje naar mail@pbn.nl of bel 020-6263600 voor meer informatie of om een programma op maat samen te stellen. Altijd aansluitend op jouw mensen en missie.


HET PBN COVID-19 REGLEMENT

19 Aanpassingen die TEAM PBN toepast om uw evenement aan te passen aan de huidige anderhalvemetersamenleving.

1.   PBN volgt ten alle tijden de richtlijnen aangeboden vanuit het RIVM en handelt daar naar.

2.   De minimale afstand van 1,5 meter is altijd het uitgangspunt. Alleen bij noodgevallen (reddingen, EHBO) mag daar van afgeweken worden.

3.   Iedere evenementbegeleider die voor ons in de praktijk werkt, wordt voor het begin van het evenement uitgebreid gebrieft over de genomen maatregelen.

4.   Tijdens activiteiten hebben alle deelnemers en instructeurs handschoentjes aan. Deze worden vanuit PBN aangeboden.

5.   Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk hygiënepakket aangeboden met middelen om de hygiëne en dus veiligheid te kunnen waarborgen. 

6.   Per locatie hebben wij er over nagedacht dat in iedere ruimte de 1,5 meter regel gewaarborgd kan blijven.

7.   Adventure en sport & spel activiteiten hebben een maximale capaciteit van tien deelnemers per instructeur. Voor teamwork geldt een maximum van acht.

8.   Alle activiteiten die wij na onze uitgebreid overleg als onmogelijk ervaren binnen het nieuwe normaal, hebben wij helaas uit ons programma moeten schrappen.

9.   Bij iedere activiteit krijgt iedere deelnemer een eigen, persoonlijke set materiaal die hij/zij niet hoeft te delen.

10. Om de extra veiligheidsmaatregelen op een juiste manier toe te kunnen passen wordt er extra de tijd genomen voor de activiteit.

11. Deelnemers worden door onze instructeurs begeleid van activiteit naar activiteit waarbij we altijd een veilige marge van 1,5 meter tot elkaar en tot andere teams houden.

12. Bij het opstarten, de instructie en de uitvoering van onze activiteiten maken we gebruik van hoepels of andere elementen om deelnemers op een duidelijke manier minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te laten houden.

13. Voor alle activiteiten waar een helm verplicht is, is het ook verplicht hieronder een haarnetje te dragen.

14. Huidige veiligheidsprocedures blijven gehandhaafd, echter worden bestaande activiteitenomschrijvingen uitgebreid met corona maatregelen.

15. Fysiek ingrijpen van de instructeur tijdens een activiteit is de laatste optie, de instructeur zal het altijd eerst verbaal proberen op te lossen. Fysiek ingrijpen door de instructeur gebeurt met handschoenen en mondkapje of een vizier.

16. De controle van gordel en helm na het aantrekken van materiaal doen de instructeurs visueel en via controlevragen aan de deelnemers:

-      Instructeur checkt vanaf 1,5 m. afstand of de gordel goed zit (geen draaiingen in de lussen).

-      “Trek je gordel eens naar beneden. Check hierbij goed of deze niet over de heupen heen gaat.”

-      “Check of het bandje van de helm strak genoeg zit. Let er ook op dat de helm goed op het midden van het hoofd zit.”

17. Alle materialen die zijn aangeraakt door deelnemers of instructeurs worden tijdens de activiteit of na afloop van de activiteit schoongemaakt.

18. Wij als TEAM PBN zullen de regels benoemen en uitstralen, maar we gaan ook uit van de verantwoordelijkheid van anderen voor de handhaving ervan.

19. Wij als TEAM PBN zorgen ervoor dat ons enthousiasme nog besmettelijker is dan het virus!

Geld terug garantie

Bij PBN kun je risicoloos een datum vastleggen voor een evenement. Heb je een programma geboekt bij PBN en mag het programma volgens de richtlijnen van het RIVM op die datum niet plaatsvinden dan mag het programma gratis worden verplaatst naar een nieuwe datum of je krijgt je geld terug. Corona problemen lossen we samen op, Teamwork.


Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl