Eindejaarsafsluiting nieuwe stijl

In een periode waar thuiswerken de norm is geworden en de connectie met "kantoor" en collega's minder direct is, zorgen we met ons programma op het Forteiland dat je elkaar in een andere setting dan achter de laptop, ziet, spreekt en weer leert kennen. .

CORONAPROOF TOT 120 DEELNEMERS

Walking Dinner maar dan anders

Het begint allemaal met een overtocht vanaf IJmuiden. Aan boord laat je het voorafgaande jaar van je afwaaien. Aangekomen op het Forteiland is er alle ruimte om het UNESCO Werelderfgoed te verkennen. In kleine groepjes verken je het fort. Onderweg kom je steeds andere collega’s tegen. Elke ruimte biedt een andere ervaring. Je combineert een historische rondleiding met de nodige culinaire hoogtepunten. En altijd inclusief bijpassende dranken. Private dining dus. Zeker omdat je het hele eiland voor jezelf hebt.

MEER DAN ALLEEN EEN DINER

Intermezzo's

De Forteiland Dinner Tour is meer dan alleen maar eten. Tijdens de Dinner Tour zijn er ook enkele ludieke intermezzo's op historische plekken in het Fort. Intermezzo's zoals wijn-expeditie, historisch fortkennisspel, proefexpeditie en curling. Allemaal leuk om te doen en maken het diner tot een ware Fort experience.

Over Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is een eiland met historie. Historisch, maar van alle gemakken voorzien. Compleet met koepelzaal, bunkers en muurschilderingen wandel je door de tijd. Met drie verdiepingen, tweeënzeventig lokalen en een ondergronds gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter is het fort de grootste van De Stelling van Amsterdam. Rond 1889 is de stelling aangelegd om de hoofdstad te verdedigen. Tegenwoordig vinden er andere evenementen plaats: teamweekenden, bedrijfsdiners, festivals, trainingsdagen en programma’s op maat, waarbij je zelf geschiedenis schrijft.

Wat kost een Forteiland Dinner Tour?

Bootovertocht en bootsupport

€ 9,50 p.p.

Warm welkom aan boord, glühwein, warme chocolademelk, gevulde speculaas

€ 8,50 p.p.

Entree eiland

€ 17,50 p.p.

5 gangen dinner tour + sweet final

€ 64,50,- p.p.

Intermezzo's

€ 35,- p.p.

Uitkoop alle consumpties (wijn, bier, fris, koffie, thee)

€ 16,50 p.p.

Bijdrage herstel Unesco Werelderfgoed

€ 3,50 .p.p

Vraag vrijblijvend offerte aan, prijzen excl. btw

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.