Minimeeting

Ongestoord werken op Forteiland IJmuiden, 'Covid-19 Proof'

Kleine meeting op een grote locatie. Veilig op je eigen eiland van 4 hectare.

OP EEN PRIVÉ EILAND

Vergaderen

Thuiswerken is natuurlijk best prettig, maar werken in combinatie met een kleine is geen kinderspel. Misschien werk je met meerdere mensen binnen hetzelfde huis en plan je de ene videovergadering na de andere in. Je werkt nu een aantal weken op rij vanaf dezelfde locatie, wat in ieder geval niet zorgt voor inspiratie. Ook is het al best een tijd geleden dat je écht kon overleggen met collega's. Er even tussenuit en een dag ongestoord werken en vergaderen, dat is wat je wil. Bij PBN kan dat, op ons Forteiland. 

Het eiland beschikt over verschillende zalen waar je de hele dag kan vergaderen en zelfstandig kan werken. Overleggen over wat de toekomst gaat brengen. In de vergaderzalen is plek voor 8 personen, in de Koepelzaal zelfs voor 38. Zo kan de dag gezamenlijk geopend worden, kunnen jullie in kleinere groepen uiteen of zelfstandig aan de slag.

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, UNESCO Werelderfgoed. Het fort stamt uit 1888 en is omgeven door enkele bunkers uit de WOll. God’s Window, een van de vergaderzalen, is er één van en enkel bereikbaar via de sleutelgang van het fort. Eenmaal binnen, heb je een weids uitzicht over zee. De locatie is mede hierdoor meer dan een nieuwe werkplek, maar ook écht even een dag ertussenuit. Dit begint vanzelfsprekend tijdens de aankomst, gedurende de overtocht met de Fortwachter begint jouw avontuur. 

Forteiland

Programma

Het programma kan natuurlijk samengesteld worden aan de hand van jullie missie of wensen. De dag wat later beginnen? Of juist een vroege start en ruimte voor een diner tot laat in de avond?

08:00
Bootovertocht naar het Fort

Het eerste avontuur begint! Je stapt op in IJmuiden en arriveert 5 minuten later op het Forteiland.

08:30
Ontvangst op het Forteiland

Ontvangst door TeamPBN met goede koffie of thee en wat lekkers.

09:00
Vergaderen

Jullie steken de koppen bij elkaar in een van onze historische zalen. Er kan gebruik gemaakt worden van een aantal subzalen, waardoor jullie in kleinere groepen uiteen kunnen gaan.

11:30
Meeting onderbreker (optioneel)

Een hele dag vergaderen is pittig, zelfs op een bijzondere locatie. Daarom zijn er meetingonderbrekers bij ons op het Fort. Zo blijft de hele groep scherp en fris. Er zijn activiteiten van een half uur, maar ook volledige middagprogramma's. Jij beslist of je een snelle opfrisser wilt of een langere workout. Evenals of je gaat boogschieten, abseilen of je voor een rondleiding door het Fort kiest.

12:30
Lunchen

Goed eten is belangrijk. Met een gevulde maag is het goed doorwerken. Seizoensgebonden en vers. De lunch wordt verzorgd vanaf een centraal afgifte punt, alles wordt geregeld!

13:30
Vergaderen

Verder waar jullie gebleven zijn, toewerken naar de conclusie, het rapport of de presentatie.

16:00
Meeting onderbreker (optioneel)

Tijd voor een tweede break!

17:00
Borrel en afsluiting

Of je de dag nu afsluit met een borrel, diner of de conclusie dat er hard gewerkt is, het kan allemaal op het Forteiland.

18:00
Overtocht naar vaste wal

Aan alles komt een eind, ook aan deze constructieve en leerzame dag. We varen terug naar vaste wal.

Diner? Overnachting?

De dag gezamenlijk afsluiten met een heerlijk diner? Niet meer rijden? Dan kan je overnachten in de haven van IJmuiden, bijvoorbeeld in het Apollo Hotel IJmuiden.

Kostenoverzicht

Bootovertocht en bootsupport

€ 9,50 p.p.

Entree Forteiland

€ 17,50 p.p.

Bijdrage Unesco Wereldmonument

€ 3,50 p.p.

8-uurs vergaderarrangement incl.: zaalhuur, subzalen om uiteen te gaan, koeken en broodjeslunch van Boulangerie Oscar, koffie, thee, fris, flip-over, beamer en scherm

€ 42,50 p.p.

4-uurs vergaderarrangement incl.: zaalhuur, subzalen om uiteen te gaan, koeken van Boulangerie Oscar, koffie, thee, fris, flip-over, beamer en scherm

€ 27,50 p.p.

Mogelijke uitbreidingen:

- Verschillende 4-uurtjes (healthy reep, seizoensfruit etc.)

vanaf € 2,50 p.p.

- Meeting onderbreker, activiteit incl. begeleider

€ 29,50 p.p.

- Borreluurtje (bier, fris, wijn) en Hollandse bittergarnituur

€ 13,50 p.p.

- Diner (vanaf 10 personen, verschillende opties mogelijk)

vanaf € 29,50 p.p.

Vraag vrijblijvend offerte aan, prijzen excl. BTW

Forteiland
godswindow
godswindow
godswindow

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken

Enthousiast geworden over een dag vergaderen? Stuur een mail met je naam, contactgegevens, voorkeursdatum en tijd van aankomst voor het maken van een reservering.

Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl