PBN Buitensport Terras is weer open voor groepen

Samen coronaproof activiteiten, eten en drinken bij paviljoen Nova Zembla (van 12:00 - 18:00)

We mogen weer!

De terrassen mogen vanaf 28 april weer open en dat geldt ook voor het terras van Nova Zembla. Maar paviljoen Nova Zembla biedt meer. Kom samen activiteiten doen, samen sporten is niet alleen leuk om te doen, maar ook om de Corona kilo's aan te pakken. We hebben plaats voor maximaal 30 personen, het paviljoen is tijdens deze dag exclusief voor jouw groep.

ACTIVITEITEN PAVILJOEN NOVA ZEMBLA

Ruimte genoeg

Ons strandpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuten rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Het paviljoen heeft een groot overdekt terras, buiten kachel, kampvuurplaats en een prachtig uitzicht over het Kennemermeer en Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Rondom het paviljoen is er plaats voor de leukste activiteiten van Nederland ter land, ter zee en in de lucht. Corona proof plaat voor maximaal 30 personen. De activiteiten naar keuze worden begeleid door TeamPBN 1:4 begeleieidng en 1,5 meter afstand. Coronaproof. Paviljoen is altijd exclusief voor jouw groep.

Activiteiten van TeamPBN

TeamPBN verzorgt de leukste en uitdagendste activiteiten, zoals klimmen in de 22 meter hoge Teamtower, natuurwandeling, Blokarten, rondje Kennemermeer trimmen, mountainbiken, bijlwerpen, cornhole werpen, discgolf en touwladder klimmen. Zo zie je maar er kan veel meer dan je denkt. Alle activiteiten staan onder leiding van TeamPBN (1:4) en houden rekening met 1,5 meter afstand.

Eten & Drinken

Je zou zeggen dat Nova Zembla bekend staat om haar metershoge toren. Maar stiekem is het onze royale barbecue waar de randstad ons vooral van kent. De mogelijkheden voor het eten en drinken zijn net zo divers als onze activiteiten. Waar het op neerkomt, is dat we alles kunnen regelen om jou en je collega’s een heerlijke dag te bezorgen. Gewoon even laten weten waar je van houdt.

Kosten Overzicht

4 uurs programma, bijvoorbeeld van 14:00 tot 18:00. Incl. koffie ontvangst met lekkers, 2 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 69,50 p.p.

6 uurs programma, bijvoorbeeld van 12:00 tot 18:00. Incl. koffie ontvangst met lekkers, 4 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 85,- p.p.

Vraag vrijblijvend offerte aan, prijzen excl. btw min, 15 deelnemers

Voor informatie en boeken: 020-6263600 mail@pbn.nl

FAQ

Kan ik ook individueel boeken?

Nee, helaas kan er alleen geboekt worden door groepen vanaf 15 personen. Je krijgt dan wel het gehele paviljoen exclusief, wel zo veilig.

Waar ligt Nova Zembla?

Nova Zembla ligt aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee, 30 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Mag je ook tijdens covid aan activiteiten deelnemen?

Activiteiten zijn toegestaan wanneer er max. 4 deelnemers meedoen en 1 instructeur. De activiteit moet buiten plaatsvinden en de 1,5 meter regel moet gehandhaafd worden. TeamPBN kan dit zonder problemen verzorgen.

Wat doen we als het regent?

Ons terras is overkapt met een stretchtent.

Kun je aan alle genoemde activiteiten meedoen?

Het aantal activiteiten is veel te veel om in één middag te laten plaatsvinden. In overleg maken we een programma met activiteiten afgestemd op de groep en voor ieder wat wils.

Paviljoen Nova Zembla

Kennemermeer 25

1976 GK IJmuiden aan zee

mail@pbn.nl

Meer Informatie of boeken?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl