PBN Teambuilding & Fun

Groepen mensen leren samenwerken op een leuke manier, dat is wat PBN doet. Elkaar beter leren kennen door te doen. Praktisch bezig zijn én veel leren. Zodat je naar huis gaat met een bijzondere ervaring en een groep mensen die je beter begrijpt. Dát maakt ons succesvol. 

 PBN brengt bedrijven in beweging.

Met 30 jaar aan ervaring willen we bedrijven gaan helpen. Want een bedrijf functioneert nog beter met medewerkers die goed samenwerken. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarmee je met het hele bedrijf mentaal én fysiek aan de slag gaat: "Learning by Doing"

Elkaar beter leren kennen

Het écht leren kennen van je collega’s staat centraal. In verschillende opdrachten word je samen voor het blok gezet en ervaar je elkaars kwaliteiten. Je leert elkaars karakter beter kennen en de verschillen te waarderen. Motiveer en inspireer elkaar.

Communiceren kun je leren

Mailen, bellen, vergaderen. Communiceren doe je de hele dag door. Maar wordt je boodschap ook echt begrepen?

Helder communiceren is lastiger dan je denkt. Vaak doe je aannames van wat een ander bedoelt. Als er dan ruis ontstaat, ligt dat óók aan jou. Door te luisteren, samen te vatten en door te vragen, snap je pas echt wat iemand wil zeggen.

Je zult je collega’s binnen een dag beter begrijpen. En zij jou. Goed voor de werkkwaliteit! En de sfeer natuurlijk.

PROBLEMEN OPLOSSEN

Teamuitdaging

In de praktijk gebruik maken van elkaars kwaliteiten, overleggen, besluiten nemen en afspraken maken. Hiervoor heeft PBN vele originele en uitdagende activiteiten waaraan iedereen een bijdrage kan leveren. Vaak gaat het goed maar niet altijd en daar kunnen we dan samen hard om lachen.

Onze aanpak

Iedere Teambuilding & Fun dag start om 10 uur. Zo vermijden we drukte op de weg en laatkomers. Kennismaking met het PBN Team en informatie over het verloop van de dag. En dan gaat het programma écht beginnen: de groep wordt in teams verdeeld en start met de activiteiten.  

  • Ice Breaker
  • Samenwerkings opdracht
  • Communicatie opdracht
  • Team uitdaging
  • Doel gericht werken
  • Teamcompetitie

Samen ervaren we wat goed en wat fout gaat. We leren elkaar beter kennen en waarderen. Hebben veel plezier en een dag om nooit meer te vergeten. We kunnen de dag compleet maken door af te sluiten met een borrel en/of lekkere barbecue om na te praten. Om 20 uur zit de dag er dan op en gaat iedereen, na de spits, weer naar huis. 

LOCATIE

Paviljoen Nova Zembla

Ons activiteitenpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuutjes rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Het paviljoen staat altijd exclusief voor jouw team ter beschikking. Rondom het paviljoen is er plaats voor de origineelste Teamactiviteiten van Nederland.


Investering

4 uurs programma, bijvoorbeeld van 16:00 tot 20:00. Incl. ontvangst met lekkers, 2 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 69,50 p.p. (min. 40 pers)

6 uurs programma, bijvoorbeeld van 14:00 tot 20:00. of 16:00 - 22:00 Incl. koffie ontvangst met lekkers, 3,5 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 85,- p.p. (min. 40 pers)

8 uurs programma, bijvoorbeeld van 12:30 tot 19:30 met broodjeslunch, 4 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties

€ 95,- p.p. (min. 40 pers)

Vraag vrijblijvend offerte op maat aan, prijzen excl. BTW

Informatie en Boeking

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.