Business Break Snow Edition

Wintersportweekend waar het hele bedrijf voor warm loopt

Iedereen kan mee

Terwijl fitte fanatiekelingen de latten onderbinden, proberen culinaire connaisseurs de lokale spijzen en verkennen notoire natuurliefhebbers de flora en fauna van Wildpark Grünau. Jong en oud, actief en nou ja, minder actief: het hele bedrijf vermaakt zich in het gezellige Grünau im Almtal. Er is dan ook geen betere plek om het saamhorigheidsgevoel naar een hoger niveau te tillen dan in een berghut op zestienhonderd meter. En of je nu ‘s avonds wilt rodelen of jodelen: wij regelen alles. Van cursussen tot feesten en van liftpassen tot materiaal. O ja: én een ritje met de nachtgondel. Het wordt een weekend om weken naar uit te kijken en jaren over na te praten.

SKIWEEKEND IN OOSTENRIJK

Daarom ga je met PBN mee naar de ‘schnee’

  • Meer dan dertig jaar ervaring in het organiseren van wintersportweekenden in Grunau im Almtal
  • De weekenden zijn all-in: je hoeft alleen je eigen team mee te brengen.
  • Diverse opties om te dineren op bijzondere plekken, zoals boven op de berg.
  • Aanvullende activiteiten als sneeuwschoenwandelen, rodelen, slalomtraining, finalewedstrijd en eindfeest
  • Geen administratieve rompslomp: alles is tot in de puntjes geregeld.
  • PBN TEAM ter plaatse voor les en begeleiding
Ontbijtpension Landgut Oberschwiebl
SKIWEEKEDN OOSTERNRIJK

Over Grunau im Almtal

In het oosten van het Salzkammergut ligt Grünau im Almtal. Zoals je hebt gelezen, is het niet alleen dé plek voor wintersporters, óók voor natuurliefhebbers. Professor en Nobelprijswinnaar Dr. Lorenz heeft in dit gebied onderzoek gedaan naar de Grau Gans. Ga je liever zelf op verkenning? Doen. Wildpark Grünau is dagelijks geopend.

Dan nog iets over Grünau im Almtal. De regio biedt vijftig kilometer aan langlaufpaden, kriskras door dorpjes, weilanden en natuurgebied de Almsee. De dichtstbijzijnde stad is Gmunden, bekend om haar porselein en de Traunsee. Grünau zelf is klein, maar knus. En met twee supermarkten, een bakker, slager en diverse restaurants alles wat je nodig hebt.

SKIWEEKEND OOSTENRIJK

Hotels

Wintersportwensen zijn heel persoonlijk. Zeker in een grote groep heb je met veel wensen te maken. Ook jouw team heeft vast een bepaalde voorkeur voor het verblijf: qua ligging, grootte, comfort, faciliteiten en natuurlijk: qua prijs. Omdat wij al jarenlang wintersportweekenden organiseren in Grünau im Almtal, hebben wij scherpe deals geregeld bij diverse hotels. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en prijsopgave.

SKIWEEKEND OOSTENRIJK

Les

Jawohl: in samenwerking met Schischule Grünau organiseren we ski- en snowboardlessen. Geschikt voor alle niveau’s: of je nu net begint of je ski-skills wilt bijschaven. De Schischule staat bekend om zijn goed opgeleide ‘Östereichische LandesSchiLehrer.’ Ook diverse PBN-instructeurs hebben deze felbegeerde titel bemachtigd. De lesgroepen zijn klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Maar, omdat het een bedrijfsweekend is en bedrijven niet vies zijn van een beetje competitie, organiseren we met een liefde een slalom-wedstrijd om ieders kwaliteiten te testen.

SKIWEEKEND OOSTENRIJK

Materiaal

Skiën op de nieuwste modellen carving-ski’s van Fischer? Dat lees je goed. Dankzij Schischule Grünau gebruik je niets minder dan het beste materiaal, van allrounder tot renn-carver. PBN zorgt bovendien voor een voordelige prijs en snelle service. Dat niet alleen: als je via ons boekt, ontkom je ook aan alle rompslomp zoals de vereiste borgsommen en identiteitsbewijzen. Zo houd je meer tijd over om met je team op de latten te staan.

Wil je een bril of helm huren? Ook dat is hier mogelijk, net als het laten onderhouden van je eigen gear en het opbergen van waardevolle spullen in kluisjes. Je vindt de Schischule naast het dalstation.

Eenmaal klaar met skiën, stal je gratis en voor niets jouw materiaal in de opslag van de Schischule. Je hoeft dus alleen je schoenen mee te brengen naar je overnachtingsadres.

Kosten indicatie wintersport 3 daagse

3 dagen halfpension, + liftpas en PBN begeleiding

€ 355,- p.p.

Materiaalhuur

€ 70,- p.p.

Les

€ 135,- p.p.

Vraag vrijblijvend offerte aan wintersport@pbn.nl

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl