Creëer je eigen Bubbel

Exclusief een eiland, strandpaviljoen of huis in de Ardennen afhuren voor je team? PBN biedt je bedrijf allerlei locaties waar je met het hele team samenwerkt op anderhalve meter afstand. Vergaderen, brainstormen of borrelen: alles is mogelijk binnen de richtlijnen van het RIVM. 

EILAND TE HUUR

Forteiland IJmuiden

Als je Forteiland IJmuiden huurt, is het echt even jouw eiland. Bij PBN zorgen we ervoor dat de locatie precies is wat jij zoekt. Veel ruimte binnen en buiten, veel zalen, groot en klein. Een historische locatie maar van alle moderne gemakken voorzien.

 Daarnaast kunnen we verschillende activiteiten verzorgen. Een historische rondleiding bijvoorbeeld. Maar ook een middagje boogschieten of abseilen. Of wat dacht je van een wijnproeverij?

 Eigenlijk kan alles. Je hoeft het ons alleen maar te vragen.

Forteiland IJmuiden

PAVILJOEN TE HUUR

Paviljoen nova zembla

Of je nu op zoek bent naar een locatie om te vergaderen, te borrelen of te volleyballen: Paviljoen Nova Zembla is dé plek voor je om elkaar weer te ontmoeten. Op slechts 28 minuten rijden vanaf Amsterdam bezit je over je eigen paviljoen met privéstrand. Rustig gelegen, maar toch vlakbij de stad. Alles kan, niets moet exclusief voor jouw team.

Paviljoen Nova Zembla

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.