Ik heb een tussenjaar

Word eventinstructeur!

Verbreed jouw horizon

Wil je jouw horizon verbreden? Ontwikkel jezelf, oriënteer op jouw toekomst en verdien geld bij PBN. Werk in de Belgische Ardennen en op unieke locaties in Nederland. De perfecte basis voor alles wat nog komen gaat.

JOIN THE ADVENTURE

Traject tussenjaar

Bij PBN is er een speciaal tussenjaar traject voor jongeren na hun HAVO of VWO. Zo leren wij jou alle kneepjes van het vak door middel van learning by doing. Het avontuur begint met een opleidingsweek, daarna stippelen we samen jouw plan uit voor het komend seizoen. Jij kan je ontwikkelen op de gebieden die jou aanspreken. 

Het traject is een perfecte combinatie voor jongeren met reisambities. Bij PBN kan je volle bak aan de slag bij evenementen vanaf eind augustus t/m november. In de winterperiode kan je zelfstandig op reis met een centje op zak. Vanaf maart t/m juni begint het evenementenseizoen weer en zien we je graag terug. Zo is jouw tussenjaar een combinatie tussen avontuur én ervaring!

Sportteam Challenge aan Zee

Wat vragen wij van jou?

Het traject is voor iedere sportieveling die houdt van uitdagingen en niet bang is zijn handen uit te mouwen te steken. Aanwezig zijn bij de kennismaking dag op 8 juni 2022 is een vereiste. Ben je overtuigd? Dan zien wij jou graag tijdens een van onze opleidingsweken (27 t/m 30 juni of eind augustus). Na deelname aan de opleidingsweek, werk je minimaal 30 dagen bij PBN.

Ervaring met lesgeven en presenteren voor een groep is niet verplicht. Een enthousiaste en een positieve mindset is het belangrijkste!

Praktische informatie

In de opleidingsweek leg je de basis om zelfstandig event-instructeur te worden. Deze opleidingsweek bieden wij jou aan voor slechts €200 euro. Als je meer dan 30 dagen bij PBN hebt gewerkt, betalen wij jouw opleiding gewoon weer terug.

Voor meer praktische informatie over de opleidingen klik hier.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken

De start van jouw avontuur!

Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.