Bellen, mailen, appen?


Contact

Wil je meer weten over;

Bedrijfsuitjes

Bij PBN organiseren we eigenlijk geen evenementen, maar ervaringen. Die ervaringen zijn zo divers als de mensen voor wie ze organiseren. Elk programma is op maat gemaakt. Dit doen we niet alleen om mensen samen te brengen, maar om ze tot elkaar te brengen.

Teamontwikkeling

Spelenderwijs op elkaar ingespeeld raken. Dat doe je tijdens de teambuildingprogramma’s van PBN. De programma’s combineren cultuur met avontuur in de natuur. Juist door buiten de grenzen van je kantoor te treden, kun je de grenzen van je team verleggen.

Vergaderingen en meetings

Out-of-the-box denken gaat beter buiten de vier muren van je kantoor. Laat daarom de gedachten even waaien op het Forteiland in IJmuiden aan Zee of plan een brainstorm in de Ardennen. Op ongewone locaties ontstaan tenslotte ongewone ideeën.

Outdoor Onderwijs

Wat studenten in zich hebben, brengt PBN naar buiten. Want buiten het klaslokaal kun je minstens zoveel kennis opdoen. Al klimmend en kanoënd verleggen studenten hun grenzen en verbeteren ze hun samenwerking.

Collega worden van TEAM PBN

Zoek jij een leuke bijbaan in de eventbranche, heb je geen 9-17u mentaliteit, ben je gastvrij, sportief en heb je een gerelateerde opleiding of ben je bereid deze volgen? Stuur dan je CV en motivatie naar teamPBN@pbn.nl

Uitdagende stage bij PBN

Wij hebben mogelijkheden voor MBO- en HBOstudenten, heb je interesse mail je motivatie en stagevraag naar teamPBN@pbn.nl

Mail, bel of app ons dan evenMailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl