De unieke locaties van PBN

Ontdek onze adembenemende locaties: een mix van historische charme en natuurpracht, gecombineerd met moderne faciliteiten. Duik in een scala aan leuke en uitdagende activiteiten en trakteer jezelf op heerlijke culinaire verwennerij. Beleef het zelf!

Ardennen

Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en natuurlijk avontuurlijke activiteiten met professionele materialen en met ervaren instructeurs. Ontdekken, bezig zijn en genieten.

Ontdek meer

Forteiland

Forteiland IJmuiden is onderdeel van De Stelling van Amsterdam en Unesco wereld erfgoed. Het Fort is rond 1885 aangelegd om Amsterdam te verdedigen. Het fort op Forteiland is de grootste van de hele stelling. Reusachtig bijna. Compleet met koepelzaal, muurschilderingen, labyrint en bunkers, is het een locatie om je ogen bij uit te kijken. Een historische locatie maar van alle moderne gemakken voorzien

Ontdek meer

Paviljoen Nova Zembla

Ons strandpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuutjes rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Sterker nog: op Nova Zembla geniet je van je eigen privéstrand en -paviljoen. Nou ja privé, je deelt het alleen met je collega’s.

Ontdek meer

Grünau im Almtal

Bij PBN organiseren we professionele wintersportreizen sinds 1984. Naast dat we kind aan huis zijn in Grünau im Almtal, weten we intussen precies wat een iemand nodig heeft tijdens de wintersport. Ideaal voor families en groepen

Ontdek meer

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken:


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.