PBN in de Ardennen sinds 1984


De Belgische Ardennen

Modderige bospaadjes, steile rotswanden en een snelstromende rivier. Onze Outdoor locaties liggen midden in de natuur. Slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht en je bent er: de Belgische Ardennen. Laat het avontuur maar beginnen.

Programma's

Maak een selectie uit de vele mogelijkheden of beter nog, bel ons voor een programma op maat 020-6263600

Locatie Adventure Hill in Barvaux sûr Ourthe

In de omgeving van Durbuy ligt de PBN Outdoor locatie "Adventure Hill". Deze ruim opgezette locatie met 12 slaapstudio's met lekkere bedden eigen douches en toilet biedt plaats voor 72 personen, heeft een clubhuis met barbecueplaats en kampvuurplek en een eigen rots in de tuin voor klimmen en abseilen. Ook kun je op Adventure Hill een trapezesprong maken, tokkelen, mountainbiken, oriëntatielopen en boogschieten. Op korte afstand stroomt de rivier de Ourthe; een wildwaterbaan van nature ideaal voor kanoën en raften. Genoeg adrenaline gehad? Plof dan neer op het terras, in de loungehoek of bij het kampvuur. Kortom de ideale verblijfsplaats voor een avontuurlijk programma in de Ardennen.

ardennen

Locatie Sport Point in Beffe (Rendeux)

In de directe omgeving van La Roche, met uitzicht over de Ourthevallei, ligt de PBN Outdoor locatie Sport Point. 3 slaapchalets met lekkere bedden, douches en toilet bieden plaats voor 40 personen. Deze uit hout opgetrokken locatie is erg rustiek, maar er valt genoeg te beleven. Tokkelen over rivier de Ourthe bijvoorbeeld. Ook kun je er mountainbiken, kanoën en boogschieten. Overige activiteiten zoals klimmen en abseilen vinden in de directe omgeving plaatsen. Terug op Sport Point kun je lekker ontspannen op het terras van het clubhuis met fantastisch uitzicht of binnen bij de authentieke houtkachel.

Avontuur vanuit een Hotel in de Ardennen

Naast de eigen accommodaties van PBN organiseren wij ook programma's vanuit hotels en bungalowparken in de Ardennen wanneer de groepen groter zijn of dat de voorkeur uitgaat naar een verblijf in een hotel of kasteel

Eten en drinken

Op de PBN accommodaties ontbijten, lunchen en dineren we in het clubhuis, geheel verzorgt. Tussen de maaltijden door kun je altijd koffie, thee, limonade en fruit pakken. Dat is gewoon gratis. Ook is er een bar aanwezig waar iedereen z’n eigen drankje kan tappen.

Barbeque spies vlees paprika

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.