RoithHof

5 Appartementen op bio boerderij RoithHof

Het RoithHof is een gezellige boerderij van een jong gezin met veel dieren. Er zijn vooral Merinolandschapen en bergschapen van het ras Jura, maar er zijn ook konijnen, kippen, cavia's en pony's. Kinderen mogen komen kijken en meehelpen bij de dieren, maar mogen ook gebruik maken van sleetjes, speelgoed en er is een kampvuurplaats. Er zijn diverse producten te koop zoals lamsvlees, eieren van eigen kippen, melk van eigen koe, honing van eigen bijen, brood, yoghurt, schnapps, worst, spek, sappen en kruidenthee. De boerin, Friederieke, levert ook op bestelling; PBN helpt u graag eventuele bestellingen voor vertrek doorgeven, zodat het bij aankomst in het appartement klaar staat.

Er zijn 4 appartementen en daarnaast nog 4 "aparte" slaapkamers met badkamer. De appartementen beschikken allemaal over "eigen" woonkamer met open keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Voor de 4 "aparte" slaapkamers is er 1 algemene keuken met eethoek en een algemene woonkamer met eethoek en balkon. Op de eerste etage is er 1 grote verblijfskamer voor alle gasten met daarnaast een speelkamer met veel speelgoed.

De boerderij ligt aan de rand van het bos op 9 km van het skigebied (14 autominuten volgens google). Wifi is gratis maar niet overal goed te ontvangen.

Mail voor een uitgebreide en persoonlijke prijsopgave naar wintersport@pbn.nl

RoithHof

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.