Sportlerhof Appartementen

5 Mooie en comfortabele appartementen op 5 autominuten van het skigebied

Het Sportlerhof is een prachtige locatie aan de rand van het bos en ligt precies tussen het dorpscentrum en het skigebied in (allebei op 5 autominuten). Alle bewoners kunnen in de kelder gebruik maken van diverse extra ruimtes met o.a. een sauna, tafeltennistafel, spelletjes en video's en een zithoek naast de wijnkelder. Op de begane grond is een algemene verblijfsruimte met koffie en thee.

Het is mogelijk om te reserveren inclusief ontbijt (à € 8 pp per dag). Dit wordt geserveerd in een grote eetkamer met aparte keuken. Wanneer er meerdere appartementen gereserveerd worden door bevriende families mag hier ook gebruik van gemaakt worden om samen te kunnen eten.

Er zijn 5 appartementen. Vier daarvan hebben 2 tweepersoons slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer en er is 1 appartement met 1 slaapkamer. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken (volledig ingericht en met vaatwasser) en een mooie badkamer. De nieuwste 3 appartementen zijn gemaakt van "Zirbenholz". Dit is hout van speciale Alpendennen die bekend zijn vanwege de rustgevende eigenschap en de aangename, heilzame, geur. In deze appartementen zijn ook de slaapkamers voorzien van een tv. Alle appartementen zijn rook- en huisdiervrij.

6N Verblijf (zon. t/m zat.) inclusief 5 dagen liftpas (ma. t/m vrij.) vanaf € 423,- voor volwassenen (vraag om de speciale kindertarieven).

Mail voor een uitgebreide en persoonlijke prijsopgave naar wintersport@pbn.nl


Sportlerhof Appartementen
Sportlerhof Appartementen

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.