TEAM PBN

Bij PBN weten we van aanpakken. Al ruim dertig jaar organiseren en begeleiden we evenementen. Van weekenden kanoën en klettersteigen tot trainingsdagen waar bedrijven door sport en spel op elkaar leren bouwen en vertrouwen. Dit gebeurt op onze eigen locaties: Forteiland IJmuiden, Paviljoen Nova Zembla en twee outdoor locaties in de Belgische Ardennen.

Deze locaties zijn al een happening op zichzelf. Naast spanning, is er ook genoeg ruimte voor ontspanning en juist daarin zit de kracht van PBN. 

De evenementen van PBN zijn complete arrangementen. Catering, transport en overnachtingen worden op verzoek stuk voor stuk geregeld. Van barbecue tot borrel, van ontspanning tot inspanning en van busvervoer tot slaapchalet. Misschien kun je daarom zeggen dat PBN geen evenementen regelt, maar complete ervaringen.

Het belangrijkste op een rijtje

30 PLUS JAAR ERVARING
849 JAARLIJKSE EVENEMENTEN
124839 GRENZEN VERLEGD

Waarom onze programma’s zo succesvol zijn, onze visie

Met dertig jaar ervaring, is het tijd om onze visie te delen. Een uitleg over hoe wij al drie decennia de samenwerking tussen mensen verbeteren. Dat klinkt misschien alsof onze programma’s draaien om teambuilding, maar dat zien wij anders. Wij creëren belevenissen op maat. We vertellen je waaraan een belevenis moet voldoen. Want dat is niet zomaar even borrelen met elkaar. Er komt meer bij kijken. En een borrel achteraf kan daar best bij horen.

 1.     We geven je iets om naar uit te kijken

Eerlijk is eerlijk. Voorpret is bijna net zo belangrijk als het programma zelf. Je wilt iets om naar uit te kijken hebben. Het boottochtje naar Forteiland IJmuiden bijvoorbeeld. Of samen dwalen in het labyrinth. Misschien kijk je wel uit naar de wijntjes op ons privéstrand. Dat is ook oké. Wij vertellen niets door. Zo zie je maar dat een belevenis eigenlijk al begint voordat je er bent. Extra genieten dus.

2.     We kiezen alleen voor locaties die je in vervoering brengen

Forteiland IJmuiden is UNESCO Werelderfgoed. Nova Zembla beschikt over een privéstrand en -paviljoen. Onze twee locaties in de Ardennen bieden avontuur in de natuur. En ook onze wintersportlocaties zijn om warm voor te lopen. Welk programma je dus doet, en vooral: waar je ‘m ook plant, we dompelen je onder in een unieke omgeving. Een omgeving net zo onvergetelijk als de rest van het programma.

 3.     We leren je iets nieuws

Boogschieten bijvoorbeeld. Of: de talenten van je collega’s herkennen en benutten. Wel zo handig in de praktijk. Onze programma’s combineren mentale en fysieke uitdagingen, waardoor je gegarandeerd grenzen verlegt. Je gaat dus niet ‘zomaar’ dineren bij ons, we leren je dan ook alle wijnen van elkaar te onderscheiden. Want door iets te leren, blijft een programma je pas echt bij.

 4.     We dagen je uit om mee te doen

Hoe leuk het ook is om met een groep naar een film of sterrentent te gaan, het blijft vaak een passieve bedoening. Je leert pas echt iets over elkaar (en over jezelf) als je een actieve bijdrage moet leveren. Dit, in combinatie met de voorpret, de locatie en het leermoment, creëert een belevenis die uniek is voor jou en je groep. De afgelopen dertig jaar hebben we dan ook vele losse individuen als groep naar huis zien gaan. In korte tijd zijn langetermijnrelaties ontstaan. En daar ga je nog jaren plezier aan beleven.


Even voorstellen

Wij zijn TeamPBN

Team PBN staat voor je klaar!

Maak snel een afspraak en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die net zo divers is als de mensen waarvoor wij ze organiseren.

Yannick Bakker
Project & locatie manager
Laura Buis
Accountmanager, marketing & Sales
Paul Duursma
Locatiebeheer Forteiland
Yvar Debets
Accountmanager, marketing & Sales
Ferry Melchers
Project & locatie manager
Nouska van der Pijl
Projectmanager
Rikkert van Schagen
Accountmanager, marketing & Sales
Monica Schotel
Personeel & Organisatie
Rick Slabbers
Directeur
Marion Slabbers
Administratie
Marije Stricker
Wintersport & online marketing
Joyce Velthuis
Projectmanager
Moreno Wansleeben
Project & locatie manager
Manon Wiegerink
Accountmanager, Marketing & Sales

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl