Bedrijfsuitje aan Zee

Geniet met het hele bedrijf van je eigen strandpaviljoen. Bij strandpaviljoen Nova Zembla bepaal je alles lekker zelf. Of je nu wilt strandzeilen of terrashangen, beachvolleyballen of sateetjes eten. De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Wat je ook kiest: een ontspannen, sportieve en gezellige dag met je collega’s wordt het zeker.

Paviljoen Nova Zembla

Ons strandpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuten rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Het paviljoen met gezellige bar en DJ hoek heeft een overdekt terras, buiten kachel, kampvuurplaats en een prachtig uitzicht over het Kennemermeer en Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Rondom het paviljoen is er plaats voor de leukste activiteiten van Nederland ter land, ter zee en in de lucht. Nova Zembla is ook een ideale feestlocatie, we hebben geen buren en het Leonardo hotel ligt op loopafstand.

Op een rij:


  • Je eigen strandpaviljoen met privé strand
  • Verschillende activiteiten rondom het paviljoen
  • Voor groepen van 20 tot 200 mensen

Activiteiten

We bieden plezier en vertier voor uren en dagdelen. Blokarten, Beachvolleybal, Drakenbootvaren, Brandingraften, Bouncehockey, Teamwork, Disc golf, Natuurwandeling, Steppen, Archery Shoot-out, Vlotbouwen, You-Fo, Tokkelen, Abseilen en Klimmen op onze unieke 22 hoge Teamtower. Stel samen met PBN een programma samen met voor ieder wat wils.

Programma

Ons strandpaviljoen kun je voor de hele dag of een dagdeel boeken. Net waar jij en je collega’s zin in hebben. Wil je een actieve, maar smaakvolle middag? Misschien dat het volgende programma dan bij je bedrijf past.

Tijdschema 4-uurs arrangement

16:00
Ontvangst

Welkom in ons paviljoen. Koffie ontvangst met koeken van Boulangerie Oscar.

16:30
Start actief programma

Invulling is nader te bepalen en kan bijvoorbeeld zijn: Competitie van diverse beachgames, zoals flingo, bouncehockey en speedklimmen.

18:00
Afsluiting actief programma


18:30
Borrel & Barbecue

We genieten van een heerlijke barbecue met uitzicht over het Kennemermeer

Eten & Drinken

Je zou zeggen dat Nova Zembla bekend staat om haar metershoge toren. Maar stiekem is het onze royale barbecue waar de randstad ons vooral van kent. De mogelijkheden voor het eten en drinken zijn net zo divers als onze activiteiten. Waar het op neerkomt, is dat we alles kunnen regelen om jou en je collega’s een heerlijke dag te bezorgen. Gewoon even laten weten waar je van houdt.

Barbeque spies vlees paprika

Praktische informatie

Kostenoverzicht

4 uurs programma, bijvoorbeeld van 16:00 tot 20:00. Incl. ontvangst met lekkers, 2 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 69,50 p.p. (min. 40 pers)

6 uurs programma, bijvoorbeeld van 14:00 tot 20:00. Incl. koffie ontvangst met lekkers, 3,5 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 85,- p.p. (min. 40 pers)

8 uurs programma, bijvoorbeeld van 12:00 tot 20:00 met broodjeslunch, 4 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 95,- p.p. (min. 40 pers)

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, prijzen zijn exclusief btw

Paviljoen Nova Zembla

Kennemermeer 25

IJmuiden aan Zee

mail@pbn.nl

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.