Bedrijfsuitje aan Zee

Geniet met het hele bedrijf van je eigen strandpaviljoen. Bij strandpaviljoen Nova Zembla bepaal je alles lekker zelf. Of je nu wilt strandzeilen of terrashangen, beachvolleyballen of sateetjes eten. De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Wat je ook kiest: een ontspannen, sportieve en gezellige dag met je collega’s wordt het zeker.

Paviljoen Nova Zembla exclusief

Zie je jezelf al staan? Op het terras uitkijkend over het Kennemermeer, met de zon in je gezicht en dit alles alleen voor jou. Naast de prachtige plek is de meerwaarde van je eigen paviljoen enorm. Gezellig met elkaar om het kampvuur aan de bar of op het beachvolleybalveld. Alles mag, niets moet!

Ons strandpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuten rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Het paviljoen ligt aan de Noordzijde van het Nationaal park Zuid Kennemerland en je kijkt vanaf het terras uit over het Kennemermeer. Rondom het paviljoen is er plaats voor de leukste activiteiten van Nederland ter land, ter zee en in de lucht.

Op een rij:


  • Je eigen strandpaviljoen met privé strand
  • Verschillende activiteiten rondom het paviljoen
  • Voor groepen van 40 tot 200 mensen

Activiteiten

We bieden plezier en vertier voor uren en dagdelen. Blokarten, Beachvolleybal, Drakenbootvaren, Brandingraften, Bouncehockey, Teamwork, Disc golf, Natuurwandeling, Steppen, Archery Shoot-out, Vlotbouwen, You-Fo, Tokkelen, Abseilen en Klimmen op onze unieke 22 hoge Teamtower. Stel samen met PBN een programma samen met voor ieder wat wils.

Programma

Ons strandpaviljoen kun je voor de hele dag of een dagdeel boeken. Net waar jij en je collega’s zin in hebben. Wil je een actieve, maar smaakvolle middag? Misschien dat het volgende programma dan bij je bedrijf past.

Tijdschema 6-uurs arrangement

14:00
Ontvangst

Welkom in ons paviljoen. Koffie ontvangst met koeken van Boulangerie Oscar.

14:30
Start actief programma

Invulling is nader te bepalen en kan bijvoorbeeld zijn: Competitie van diverse beachgames, zoals flingo, bouncehockey en drakenbootvaren.

16:00
2e ronde actief

Invulling is nader te bepalen en kan bijvoorbeeld een keuzeprogramma zijn met Klimmen & Abseilen in de toren, Blokarten, Steppen over de Pier of een Duinwandeling

18:00
Afsluiting actief programma


18:30
Borrel & Barbecue

We genieten van een heerlijke barbecue met uitzicht over het Kennemermeer

20:00
Afsluiting van de dag


Eten & Drinken

Als je een ideaalplaatje kon schetsen van de perfecte BBQ plek in Nederland, dan komt ons terras wel heel dichtbij in de buurt. Kampvuur, prachtig uitzicht, gezamenlijk actief bezig geweest en een lekker muziekje door de boxen. Proost!

Barbeque spies vlees paprika

Praktische informatie

Arrangementen

4 uurs programma, bijvoorbeeld van 16:00 tot 20:00. Incl. ontvangst met lekkers, 2 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 85,- p.p. (min. 60 pers)

6 uurs programma, bijvoorbeeld van 14:00 tot 20:00. Incl. koffie ontvangst met lekkers, 3,5 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 95,- p.p. (min. 60 pers)

8 uurs programma, bijvoorbeeld van 12:00 tot 20:00 met broodjeslunch, 4 uur activiteiten naar keuze, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 110,- p.p. (min. 60 pers)

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, prijzen zijn exclusief btw

Voor groepen onder de 60 personen geldt een locatiehuur van € 950,-

Paviljoen Nova Zembla

Kennemermeer 25

IJmuiden aan Zee

mail@pbn.nl

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.