Familie Ski vakantie

Team PBN regelt het

Wie een familie ski vakantie via PBN boekt gaat zorgeloos op wintersport. Het kantoor team zorgt ervoor dat alles vooraf is gereserveerd en Team PBN is ter plaatse is in het skigebied om iedereen te ontvangen, de liftpassen uit te reiken en te helpen bij de verhuur. Borgsommen, pasfoto’s en vouchers zijn zo niet meer nodig. Eenmaal aangekomen in Oostenrijk kan de vakantie meteen beginnen!


Vakantie

Zelf lekker een rondje skiën of heerlijk in het zonnetje lunchen terwijl de kinderen met hun Nederlandse Team PBN leraar langs skiën. Dat is vakantie!

Ski- en Snowboard les

In de vakantieweken krijgen alle kinderen les in het Nederlands van een van de leraren van Team PBN. Aan het eind van de week krijgen zij een oorkonde en een leuk aandenken mee.

Zelf ook les? Doen! Ook voor volwassenen hebben we groepslessen op elk niveau. Privé lessen zijn ook mogelijk, zowel 1 op 1 als het reserveren van een “eigen” Familieleraar.

Vanaf de eerste lesdag gaat iedereen meteen aan de slag, er hoeft niet voor-geskied te worden! Omdat we vooraf een goede inventarisatie maken (a.d.h.v. ervaring leeftijd) starten de lessen meteen. De coördinator van Team PBN blijft in de buurt om eventuele “mis-plaatsten” te kunnen wisselen.


Bruno & Kinderland

Speciaal voor de jongste skiertjes is er “Bruno’s Kinder-Schi -Arena” . Hier vind je een draaicarousel, 2 loopbandjes, de Wellenbahn en de kinderslalom. Wie weet komt Bruno zelf ook wel even een kijkje nemen!

KinderskiArena
"KIJKMAMA, DAT IS MIJN JUF! MAG IK MEE FAKKELWANDELEN?"

Extra activiteiten

‘s Middags- en ’s avonds biedt Team PBN extra activiteiten aan zoals sneeuwschoenwandelen, rodelen, een fakkelwandeling, geweerschieten, Eisstockschießen en natuurlijk de legendarische Après-Ski-Party voor jong én oud. De leraren die overdag op de piste staan begeleiden zelf de activiteiten, extra leuk voor de kinderen!


Materiaal

Bij de materiaalverhuur Grünau gebruiken ze niets minder dan het beste materiaal, van allrounder tot renn-carver. Team PBN zorgt bovendien voor een voordelige prijs en snelle service. Dat niet alleen: als je via ons boekt, ontkom je ook aan alle rompslomp met gegevens invullen en borgsommen.

Aan het einden van de dag stal je gratis en voor niets jouw materiaal in een van de ski depots. Je hoeft dus alleen je schoenen mee te brengen naar je overnachtingsadres.

Verblijf

PBN biedt meer dan 20 verschillende verblijfsmogelijkheden. Of je kiest voor een hotel, pension of appartement, Team PBN kent alle locaties persoonlijk en kan gericht advies geven.


Meer informatie en aanvragen

Onze wintersport specialist Marije heeft jarenlange werkervaring in het lesgeven en organiseren van reizen in Grunau im Almtal. Zij kent alle locaties persoonlijk en helpt graag bij het samenstellen van jullie familie ski vakantie.

wintersport@pbn.nl of 020-6263600

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.