zoveel meer dan een diner

Hét ultieme eindejaars evenement dat al je verwachtingen zal overtreffen! Bereid je voor op een betoverende avond vol unieke belevenissen, interactieve avonturen en onvergetelijke herinneringen, allemaal samengebracht op het schilderachtige Forteiland in IJmuiden.

UNESCO ERFGOED

Forteiland IJmuiden

Stap aan boord van onze speciaal voor jou gereserveerde boot en laat jezelf meevoeren naar een wereld van magie en verrassing. Terwijl de zon langzaam ondergaat, wordt het Forteiland verlicht door honderden dansende kaarsen, wat de perfecte ambiance creëert voor een avond vol betekenisvolle ontmoetingen en samenzijn.

Fort Royale is zoveel meer dan een diner

Het is een avontuurlijke reis waarbij je samen met je collega's interactieve en spannende activiteiten zult beleven. Geen moment van verveling, geen eindeloos naast dezelfde persoon zitten, maar een gevarieerd programma dat het ijs breekt en je de kans geeft om met collega's en gasten in contact te komen die je anders misschien niet zo snel zou spreken. Onze gezamenlijke ervaringen zorgen voor een sterkere band tussen teamleden, waardoor jullie niet alleen als collega's samenwerken, maar ook als vrienden door het leven gaan. Het Forteiland, een UNESCO-werelderfgoed, voegt een vleugje geschiedenis en mysterie toe aan de avond, waardoor je jezelf in een andere wereld waant en je het gewone leven even achter je laat.

Forteiland

Fort Royale is niet zomaar een evenement. Het is een unieke, meeslepende belevenis die je inspireert, verbindt en energie geeft. Dus bereid je voor om aan boord te stappen, jezelf onder te dompelen in de magie van Forteiland en een onvergetelijke avond te beleven die je nog lang zult koesteren. Sluit je aan bij ons en maak deel uit van deze buitengewone reis die je enthousiast maakt over wat er komen gaat!

Programma voorbeeld

17:30
Bootovertocht naar het Fort

Na een overtocht van 5 minuten waan je je direct in een andere wereld

17:45
Warm welkom op het Forteiland

We ontvangen je in kerstsferen met veel brandende kaarsen, glühwein, gevuld speculaas, warme chocomelk met slagroom

18:00
Fort Royale programma

Start van het actieve programma, we gaan curlen, wijnproeven, het fort ontdekken of de georganiseerde chaos van Monopoly XL in. In twee uur tijd neemt iedereen deel aan 2 activiteiten

20:00
Borrelen in een van de historische ruimtes van het Fort

Afhankelijk van de groepsgrootte borrelen we in de Koepelzaal, de Willem3 of God's window

20:30
Diner

We genieten van een Fort Royale buffet met ijsdessert of een verrukkelijk Shared diner van onze chef.

22:00
Retourvaart naar vaste wal

Na een mooie avond op het eiland neem je als één hecht team afscheid en varen we terug naar vaste wal

Fort Royale verlengen met een feestavond of overnachten in de buurt? Beide kan. Met een DJ de voetjes van de vloer en aan het eind van de avond met de boot naar het Leonardo Hotel aan de jachthaven.

Kostenoverzicht

Bootovertocht en bootsupport

€ 9,50 p.p.

Entree Forteiland

€ 17,50 p.p.

Ontvangst met glühwein, warme chocomel, koffie/thee en gevuld speculaas

€ 8,50 p.p.

Fort Royale programma (incl. materialen, begeleiding, voorbereiding en organisatie)

€ 45,00,- p.p.

Fort Royale buffet incl. dessertbuffet

€ 44,50 p.p.

5 gangen shared-dining

€ 64,50 p.p.

Fort Royale dranken arrangement tijdens diner (2 uur)

€ 18,00 p.p.

Bijdrage herstel Unesco wereld erfgoed

€ 3,50 p.p.

Personeelskosten groepen < 40 personen

€ 250,- p.s.

Entertainment (DJ, live band of cabaret)

op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, prijzen excl. BTW

Extra mogelijkheden

Vergadering

Het fort heeft prachtige zalen voor verschillende groepsgroottes. Variërend van de Koepelzaal tot 200 personen plenair tot God's Window met prachtig uitzicht over de gehele Haven. Alle zalen zijn uniek en beschikken over beamer, scherm, geluid, wifi en Nespresso apparaat.

Overnachting

Vroeger sliepen de soldaten op het fort. Nu slapen we op 10 minuten varen in het Leonardo Hotel IJmuiden. Dit 4-sterren hotel is de perfecte plek na een dag op het Forteiland.

LOGISTIEK

Zo kom je er

Met Koningin Emma of de Fortwachter. Deze twee schepen varen binnen tien minuten naar het eiland. De trouwe Fortwachter houdt bovendien 24 uur per dag de wacht en is altijd stand-by voor calamiteiten en de algemene bereikbaarheid gedurende de avond.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.