Vergaderen aan Zee

Out-of-the-box denken gaat beter buiten het kantoor

Vergaderen in Nova Zembla

Of je nou even je gedachten wilt laten waaien of komt voor een serieuze brainstorm: geen betere locatie dan Nova Zembla: je eigen strandpaviljoen in IJmuiden aan Zee. Van 10 tot 60 personen, actieve meeting onderbrekers, slechts 20 min. vanaf Amsterdam. Kom maar op met die frisse wind!

Tijd voor een Break

Een hele dag vergaderen is pittig. Zelfs met rustgevende golven op de achtergrond. Daarom biedt Nova Zembla ook activiteiten om de dag te breken. We hebben oefeningen ter strand, ter zee en in de lucht. Oefeningen van een half uur, maar ook middagprogramma’s. Jij beslist of je een snelle opfrisser wilt of een langere onderbreking. We raden je aan om in ieder geval één break in te lassen. Zo blijft het hele team zo fris als een hoentje. Een graag geziene gast in de buurt.

Eten en Drinken

Koffie en thee. Frisdrank en mueslirepen. Een uitgebreid lunchbuffet. Of een barbecue na afloop. Wij kunnen alles verzorgen. Gewoon even van tevoren laten weten waar je van houdt. 

Kosten Vergaderen aan Zee

Vergaderarrangement 8 uur incl. Onbeperkt koffie/thee/fris, broodjeslunch van boulangerie Oscar, beamer, scherm, flipover

€42,50 p.p.

Zaalhuur, exclusief gebruik paviljoen

€ 250,-

Meeting onderbreker (max. 1,5 uur)

€ 29,50 p.p.

Actief dagdeelprogramma

€ 55,- p.p.

Uitkoop consumptie voor borrel en barbecue (bier, fris wijn)

€ 6,- p.p.p.u.

Borreluurtje, van Dobber bittergarnituur, bier, fris, wijn

€ 12,75 p.p.

Beach Barbercue

€ 24,50 p.p.

All-in Top vergaderarrangement incl. exclusief gebruik van de locatie, meeting onderbreker, borreluurtje en beachbarbecue alle consumpties van 09:00 - 20:00 (min. 10 personen)

van € 144,- voor € 125,- p.p.

Vraag vrijblijvend offerte aan, prijzen excl. BTW

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken

Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl