Wintersport voor iedereen

Of je nou fysiek beperkt, slechtziend of diabetes patiënt bent. Iedereen kan met PBN mee op wintersport. Door de jarenlange werkervaring met bijzondere doelgroepen én de 34 jarige ervaring in de Ardennen en Oostenrijk kan Team PBN wintersport toegankelijk maken voor iedereen. 

Organisatie

Een wintersportreis organiseren voor een kwetsbare doelgroep of deelnemers met een beperking kan natuurlijk spannend zijn. PBN begrijpt dit als geen ander en helpt graag! We hebben veel ervaring met het organiseren van reizen met verschillende doelgroepen en kunnen ondersteunen bij de voorbereidingen hiervan.

Om alles zo goed mogelijk te faciliteren zijn de PBN’ers de hele reis aanwezig en is continue in contact met de groep. Vanaf het ontbijt, vervoer naar de piste, materiaalhuur, liftpassen, lunch, lessen, diner en avondactiviteiten… wij regelen het!

Begeleiding

 “ik had nooit durven dromen dat ik ooit weer zelf de piste af zou gaan”

Door de intensieve begeleiding van Team PBN zorgen we ervoor dat iedereen specifieke aandacht en tips krijgt. Hiermee verbeteren de vaardigheden en kunnen we iedereen laten ervaren hoe fijn bewegen is. Het niet alleen een wintersportweek maar het bewegen en leren draagt het bij aan het vertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling.

“Het is mooi om te zien hoe zijn onzekerheid verdween en hij helemaal opbloeide”


Ontspanning

Wordt de inspanning op de piste even teveel of lukt het even niet? Geen probleem we zorgen dat iedereen op eigen tempo aan de slag kan en wisselen het skiën af met voldoende momenten ontspanning. 


Informatie & aanvragen

Onze wintersport specialist Marije heeft jarenlange werkervaring in het lesgeven en organiseren van reizen in Grunau im Almtal met bijzondere doelgroepen. Zij kent alle locaties persoonlijk en helpt graag bij het samenstellen van jullie wintersportreis.

wintersport@pbn.nl of 020-6263600

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.