PBN voor Scholen

Dé specialist in outdoor onderwijs sinds 1984. Wat studenten in zich hebben, brengen we bij PBN naar buiten. Dat nemen we vrij letterlijk. We geloven namelijk dat je buiten het klaslokaal minstens zoveel kennis kunt opdoen. Al klimmend en kanoënd dagen we studenten uit, laten we ze hun grenzen verleggen en samenwerking verbeteren. Dit doen we al meer dan vijfentwintig jaar.

Buiten onderwijs bij PBN

Onze programma´s spelen zich traditiegetrouw af op onze eigen locaties: Adventure Hill en Sport Point. Nu is er door de corona crisis veel veranderd, dat heeft ons aan het denken gezet. Wij blijven kijken naar de mogelijkheden om te ontwikkelen. Een schoolkamp naar de Belgische Ardennen is voor vele scholen niet haalbaar, daarnaast zitten scholen krap met docenten en zijn contacturen steeds meer digitaal. Er zijn veel regels en veiligheid is een veel genoemde term. Nu zijn wij van mening dat studenten het meeste leren door te doen en als dat ook nog eens buiten kan is dat een win-win.

Op onze eigen locaties het Forteiland en Strandpaviljoen Nova Zembla creëren wij een op maat gemaakt programma met jullie leerdoelen. De locaties zijn zelfs te combineren voor een meerdaags programma met bijvoorbeeld een dag in recreatiepark het Twiske. En of je nou met acht of achtentachtig studenten komt, wij regelen alles. Begeleiding, activiteiten en een veilig verloop van de dag: wij nemen alle zorg uit handen.

Ontdek de mogelijkheden op de verschillende unieke locaties van PBN

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.