Tijd om elkaar weer live te ontmoeten

Nederland start weer op. Met pijlen op de grond en speciale looproutes vinden we de weg terug naar winkels, terassen en… kantoor! En dat is even wennen. Alsof je weer helemaal opnieuw kennis moet maken. Logisch ook; want door maanden online te zijn, groei je offline uit elkaar. Het is daarom de hoogste tijd om opnieuw energie in je team te steken. Time to Boost your Team!

Waarom je nu een boost nodig hebt

PBN biedt je een aantal met zorg samengestelde programma’s. Of beter gezegd; we bieden je ervaringen. Deze ervaringen brengen je team samen, vóórdat je straks weer op kantoor zit. In korte tijd leer je weer optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten zodat je er straks op de lange termijn van profiteert. En omdat je zowel aan je eigen als elkaars kwaliteiten werkt, is het een investering voor jezelf én je organisatie.

100% afgestemd op jouw team

Onze programma’s zijn afgestemd op de wensen en doelen van jouw organisatie. Welk programma je dus ook kiest, het is altijd op maat gemaakt. Toch zijn er elementen die altijd terugkomen:

  • Grenzen opzoeken
  • Ervaringen delen
  • Fysiek en mentaal sterker worden
  • Samenwerken
  • Overwinningen vieren

Zien we je snel in de buitenlucht?

Ook niet onbelangrijk: onze programma’s zijn altijd op een locatie die je bijblijft. Denk aan Forteiland IJmuiden of de Belgische Ardennen. We geloven dat ervaringen buiten de werkvloer je bedrijf versterken. Ook geven we de voorkeur aan de buitenlucht, net als het RIVM.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.