Met TeamPBN op wintersport

Zorgeloos op wintersport door persoonlijk advies op maat en uitgebreide service ter plaatse.

Vanaf 1984 verzorgt PBN elke winter compleet verzorgde wintersport in Grünau im Almtal. PBN heeft praktisch alle hotels en appartementen uit de regio in contingent en verzorgt naar wens: het verblijf, de liftpassen, de materiaalhuur, de ski- en/of snowboardlessen en vrijblijvende avondactiviteiten. Wie via PBN boekt hoeft niet te denken aan borgsommen, identiteitsbewijzen of pasfoto's. Ter plaatse is TeamPBN aanwezig om onze gasten te ontvangen, de liftpassen aan te reiken, te helpen bij de verhuur en de lesindeling. In de vakantieweken nemen we eigen skileraren mee die voor de plaatselijke skischool les geven.

Het skigebied; Der Kasberg

Sneeuwzeker (zgn. Schneeloch), overzichtelijk en vriendelijk. Ca. 950 km van Utrecht

Grünau im Almtal, Oostenrijk

De skiclub van Team PBN

TeamPBN verzorgt ski- en snowboardlessen. De ski- en snowboard leraren spreken nederlands en zijn Oostenrijks opgeleid. Wie vooraf bij PBN reserveert heeft garantie en is verzekerd van een snelle service (borgsommen en ID's zijn dan niet meer nodig). Ski's stokken en snowboards kunnen gratis gestald worden in het skigebied. In het dalstation zijn ook kluisjes aanwezig.

Hotel of Appartement?

Kies voor een verblijf in een hotel (op basis van halfpension) of verblijf geheel zelfstandig in een ruim appartement. PBN kent alle locaties persoonlijk. Valt het niet mee om een keuze te maken? Zet dan alle prioriteiten op een rij en mail dit naar wintersport@pbn.nl zodat wij een uitgebreid voorstel kunnen adviseren. De prijzen zijn altijd inclusief de liftpassen. Voor onze gasten die niet skiën regelen we een (goedkopere) wandelpas.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.