Time to Boost your Team

Team PBN

Time to Boost your Team

 Tijd voor een injectie positieve energie. Thuiswerken is natuurlijk best prettig. Je bent altijd in de buurt van je eigen koffie-apparaat en de meeste videovergaderingen zijn half-aangekleed bij te wonen. Toch mis je misschien de gesprekken bij hetzelfde koffieapparaat. De inspiratie van je collega’s. Stiekem ga je toch je eigen wereld en -werkelijkheid creëren en raak je min of meer vervreemd van je team. Een team dat je hard nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Ook al ben je de hele dag in contact via mail en Skype, je bent niet écht verbonden met de rest van het team. Het wordt tijd om elkaar weer “echt” te ontmoeten en aangestoken te worden door elkaars energie.

 Ontmoeten Moet;

Na zo lang thuis zitten wordt het tijd elkaar weer opnieuw te leren kennen en dat is meer dan alleen samen een biertje drinken. Daadwerkelijk ontmoeten is respect voor elkaar krijgen, elkaar waarderen, het positieve in de ander leren zien, elkaar verbinden. Elkaar echt ontmoeten  is eigenlijk heel eenvoudig. Omdat te bereiken maken we altijd gebruik van een bijzondere locatie, leuke- en uitdagende activiteiten en lekker eten & drinken.. Wij creëren de omgeving waar dit alles in op een veilige manier kan gebeuren

 Breng je team dichter bij elkaar

Ontdek nu zelf hoe een actief social event je als team dichter tot elkaar brengt. Stuur een berichtje naar mail@pbn.nl of bel 020-6263600 voor meer informatie of om een programma op maat samen te stellen. Altijd veilig en aansluitend op jouw mensen en missie.

Rick Slabbers, PBN

Fortdiscovery, Strandsportdag, Great Escape, kampvuurmeeting, Sunsetbarbecue, Adventure weekend, zeepkistenrace, teambuilding & funMailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.