Forteiland IJmuiden

Unieke historische vergader- en evenementenlocatie

Sinds 1888

Forteiland IJmuiden: een locatie met historie in de monding van het Noordzeekanaal. Onderdeel van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. De stelling is rond 1889 aangelegd om Amsterdam te verdedigen. Tegenwoordig vinden er andere evenementen plaats: teambuildings, bedrijfsuitjes, publieksdagen, vergaderingen, conferenties, festivals, trainingsdagen en programma’s op maat, waarbij je zelf geschiedenis kunt schrijven. Een historische locatie maar van alle moderne gemakken voorzien. Kom langs voor een afspraak en laat je betoveren door deze unieke plek. 020-6263600 of mail@pbn.nl

Arrangementen

Maak een selectie uit de vele mogelijkheden of beter nog, bel ons voor een programma op maat 020-6263600

De Locatie

Met drie verdiepingen, tweeënzeventig lokalen en een ondergronds gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter is het fort de grootste van De Stelling van Amsterdam. Compleet met koepelzaal, bunkers en muurschilderingen wandel je door de tijd. Historisch, maar van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend is zelfs de locatie strategisch gekozen: Forteiland IJmuiden is slechts een klein half uurtje rijden vanaf Amsterdam. Een ideale basis voor je evenement. Dat wisten ze vroeger al.

Forteiland
Forteiland

Activiteiten

In het fort valt genoeg te ontdekken. Maar wat precies, mag jij bepalen. Ga je op de historische toer of bekijk je liever hoe goed je kunt boogschieten? 

Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland

Eten en drinken met een verhaal

Forteiland IJmuiden is een ervaring. Zowel op cultureel als culinair vlak. Dus of je er nou komt voor een expeditie of etentje, het is beide een belevenis. Met elkaar tafelen is mogelijk op het gehele Forteiland. Van de ruime Koepelzaal tot de Wachtkamer met open haard. En voor hele speciale gelegenheden hebben we ook nog God’s Window, een private dining room met hemels uitzicht op zee. 

buffet op forteiland

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.