Paviljoen Nova Zembla

geniet van je eigen strandpaviljoen

Activiteiten paviljoen aan het Kennemermeer

Of je nu op zoek bent naar een locatie om te vergaderen, te feesten of te volleyballen: Paviljoen Nova Zembla is dé plek voor je evenement. Op slechts 28 minuten rijden vanaf Amsterdam bezit je over je eigen paviljoen met privéstrand aan het prachtige Kennemermeer.

Arrangementen

Maak een selectie uit de vele mogelijkheden of beter nog, bel ons voor een programma op maat 020-6263600

De Locatie

Gelegen aan het Kennemermeer met een prachtig uitzicht en een nog mooiere zonsondergang. Van 12 tot 200 personen en altijd de locatie exclusief, dus geen vreemde personen op je feestje. Groot terras, privé strand, originele en uitdagende activiteiten waaronder een 22 meter hoge "Teamtower" voor klimmen en abseilen. Lekker eten en drinken, een gezellige barbecueplaats met buitenhaard en natuurlijk ook een kampvuurplek voor de sterke verhalen. Kom gerust eens langsom de locatie te bekijken.

Eten en Drinken

Je zou zeggen dat Nova Zembla bekend staat om haar metershoge klimtoren. Maar stiekem is het onze royale barbecue waar de Randstad ons vooral van kent. Maar wat we nog meer gaan eten en drinken is aan jou. Bier, fris, wijn, mueslirepen, groentespiessen of bitterballen bijvoorbeeld. De mogelijkheden voor het eten en drinken zijn net zo divers als onze activiteiten. Waar het op neerkomt, is dat we alles kunnen regelen. Gewoon even laten weten waar je van houdt.

Barbeque spies vlees paprika

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.