Selecteren door sollicitanten uit te dagen

Een nieuw teamlid verandert het team, maak de juiste keuze voor het team. Ga op zoek naar personen die echt WILLEN, zij hebben de energie om het team te versterken, zich te ontwikkelen en tegenslagen aan te kunnen. Daag ze uit zodat ze hun AUTHENTIEKE gedrag laten zien waardoor je ziet hoe iemand daadwerkelijk is en of iemand in de bedrijfscultuur past. Durf bij de keuze te vertrouwen op INTUITIE, het geeft een snel en scherp inzicht.

PBN SELECTIE EVENT

De 4 Pijlers

  1. Mensen werven die "willen"
  2. Daadwerkelijk gedrag herkennen door sollicitanten uit te dagen tijdens een actief programma
  3. Solliciteren kan ook een belevenis zijn, energie geven
  4. Vertrouwen op intuïtie
VEEL KEUZE CREEEREN

WILLEN

Creëer veel keuze om mensen te vinden die echt willen, de juiste energie hebben om het team te komen versterken. Willen is de basis van kunnen. Start bij het zoeken van een teamlid bij het interne netwerk zij weten wie wil en binnen het team zou kunnen passen. Sociale media zorgt ervoor dat op eenvoudige wijze specifieke doelgroepen bereikt kunnen worden zie zouden kunnen willen. Zorg voor een imago dat mensen die willen zelf actie ondernemen om bij het bedrijf te willen werken.

Authentiek gedrag

Om te weten of iemand in het team past moet je weten hoe iemand daadwerkelijk is. Vaardigheden kun je aanleren, gedrag veranderen is veel moeilijker. Om uit te vinden of iemand de juiste attitude heeft moet je mensen uitdagen, uit hun comfort zone te halen. Dan kun je het echte gedrag waarnemen. Dit gaat snel en efficiënt door een afwisselend en uitdagend activiteiten programma aan te bieden. Door het gedrag te observeren leer je iemand daadwerkelijk kennen.

Forteiland
katapult forteiland fun
Forteiland
vergaderen
Forteiland

Aanpak

  1. Werven van mensen die "willen" door gebruik te maken van het interne netwerk, sociale media en open sollicitaties
  2. Plan een Selectie event waarvoor de sollicitanten worden uitgenodigd.
  3. Selectie dagprogramma met uitdagende activiteiten op een bijzondere locatie waar de deelnemers worden geobserveerd, zij kunnen pitchen en vragen stellen aan de onderneming.
  4. Final Choise. Keuze valideren, contract bespreking
  5. Uitnodigen voor Onboardings traject

Meer weten over het Selectie Event?

Maak een afspraak voor een goed gesprek


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.