Sinds 1889

Zet koers naar Forteiland IJmuiden: een eiland met historie. Onderdeel van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. De stelling is rond 1885 aangelegd om Amsterdam te verdedigen. Tegenwoordig vinden er andere evenementen plaats: teamweekenden, bedrijfsdiners, festivals, trainingsdagen en programma’s op maat, waarbij je zelf geschiedenis kunt schrijven.

De Locatie

Met drie verdiepingen, tweeënzeventig lokalen en een ondergronds gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter is het fort de grootste van De Stelling van Amsterdam. Compleet met koepelzaal, bunkers en muurschilderingen wandel je door de tijd. Bijzonder zijn ook het ingerichte hospitaal van voor de Tweede Wereldoorlog en een wapen- en munitiemuseum. H istorisch, maar van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend is zelfs de locatie strategisch gekozen: Forteiland IJmuiden is slechts een klein half uurtje rijden vanaf Amsterdam. Een ideale basis voor je evenement. Dat wisten ze vroeger al.

godswindow
godswindow
godswindow

Activiteiten

Van boogschieten tot een historische rondleiding: buiten heb je vier hectare de ruimte voor activiteiten. Binnen is er plek voor 600 personen in de manschappenruimtes, gangenstelsel, koepelzaal en pantsergalerij. Weer of geen weer de activiteiten kunnen altijd door gaan.


Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland

Arrangementen

Programma's met voor ieder was wils en heel compleet. Voor groepen van 10 tot 600 personen

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.