Avontuur aan Zee

vanuit paviljoen Nova Zembla

Wie Durft?

Voor bedrijven, verenigingen en vriendengroepen hebben we rondom ons paviljoen Nova Zembla verschillende spannende uitdagingen waarover nog lang nagepraat zal gaan worden. Kom klimmen, abseilen en tokkelen op onze unieke 22 meter hoge houten klimtoren, ga brandingraften op de Noordzee, drakenbootvaren op het Kennmermeer, daag elkaar uit met Archery Shootout of Strandzeilen. De keuze is reuze en altijd een onvergetelijke belevenis onder leiding van ervaren instructeurs.

STUITEREN OP DE GOLVEN

Brandingraften

Na een uitgebreide veiligheids- en techniek instructie met een instructeur de zee op in een zes persoons raft en probeer je de branding de baas te blijven.

LEKKER UITWAAIEN

Blokarten

Laat je meevoeren met de oerkrachten van Moeder Natuur. In een driewieler met een zeil blaas je zo hard als de wind over het zand. Iedereen kan het en zeilervaring is niet nodig.

SPANNING OP GROTE HOOGTE

22 meter hoge Klimtoren

Klimmen en abseilen, tokkelen en balanceren. Een sprong naar de trapeze. En dat alles vanaf onze tweeëntwintig meter hoge klimtoren met een prachtig uitzicht over Nationaal natuurpark de Kennemerduinen.

BOOGSCHIET UITDAGING

Archery Shootout

Eerst leren we je boogschieten daarna strijden we in twee teams tegen elkaar. Paintball maar dan met pijl en boog wel zo uitdagend. Natuurlijk krijg je van ons de noodzakelijke bescherming om het spannend maar veilig te laten verlopen.

VAREN ALS DE CHINEZEN

Drakenbootvaren

Roei! En roei! En roei! Peddel met tien man of vrouw zo snel mogelijk van A naar B op het ritme van de trommelaar. Spannende competitie op het Kennemermeer.

Barbeque spies vlees paprika

Voorbeeld programma

Onze avontuurlijke activiteiten strandpaviljoen kun je voor de hele dag of een dagdeel boeken. Op een dag deel kunnen er 2 avontuurlijke activiteiten aan bod komen in een dag 3. Net waar je zin in hebt. Een avontuurlijke middag zou er als volgt uit kunnen zien:

13:30 Aankomst in het strandpaviljoen. Warm welkom met koffie en lekkers. Kennismaking en info over het programma.

14:00 1e avontuurlijke activiteit

16:00 Pauze

16:30 2e avontuurlijke activiteit

18:30 Einde avontuurlijke activiteiten

Optioneel borrel en barbecue

Kosten

Avontuurlijke activiteit naar keuze incl. materialen en instructie

€ 45,- p.p.

4 uurs programma bijv. van 16:00 - 20:00 incl. koffie ontvangst met lekkers, 1 avontuurlijke activiteit naar keuze, borrel, barbecue en alle consumpties

€ 69,50 p.p.

6 uurs programma bijv. van 14:00 - 20:00 incl. koffie ontvangst met lekkers, 1 of 2 avontuurlijke activiteiten naar keuze, borrel, barbecue en alle consumpties

€ 85,- p.p.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl