Privé paviljoen, Privé strand, Privé uitzicht

Ons paviljoen ligt aan het Kennemermeer en heeft een eigen privéstrand. Daarnaast geniet je er van een prachtig uitzicht, fenomenale zonsondergang, originele en uitdagende activiteiten en een grote kampvuurplek. Nova Zembla is van jullie voor een dag. Het hele paviljoen voor jezelf zonder onbekenden op je feestje. Je deelt het alleen met de rest van de familie.

Activiteiten

Geen zorgen: je zit niet in een kringetje en geeft geen blokjes kaas door. Tenzij je dat wilt natuurlijk. Rondom het paviljoen wachten allerlei activiteiten op je. Beklim bijvoorbeeld eens onze 22-meter hoge toren. Of ga je er liever van af? Abseilen behoort ook tot de mogelijkheden. Op het water liggen de drakenboten klaar om een rondje over het Kennemermeer. Je nichten en neven uitdagen voor een potje beachvolleybal kan natuurlijk ook. Houd je je hartslag liever in een lagere zone? Toekijken vanaf het overdekte terras is minstens zo leuk.

Programma

Tijdschema 6-uurs arrangement

14:00
Ontvangst

Welkom in ons paviljoen. Koffie ontvangst met koeken van Boulangerie Oscar.

14:30
Start actief programma

Invulling is nader te bepalen en kan bijvoorbeeld zijn: Competitie van diverse beachgames, zoals flingo, bouncehockey en speedklimmen.

16:00
Korte pauze met drankje


16:30
2e ronde actief programma.


18:00
Afsluiting actief programma met drankje bij het kampvuur


18:30
Borrel & Barbecue

We genieten van een heerlijke barbecue met uitzicht over het Kennemermeer

20:00
Einde van de dag


Eten & drinken

Nova Zembla is dé barbecueplek van de Nederlandse kust. Met de voeten in het zand genieten van een sateetje en het uitzicht. Na de BBQ kunnen dan de handjes in de lucht voor een feestje om vervolgens je hotelkamer in te rollen.

Muziek, music, musica!

We begrijpen dat jouw muzieksmaak niet per se overeenkomt met die van je ooms en tantes. Onze DJ-hoek met ‘Mood Muziek Systeem’ is daarom uitgerust met duizenden nummers. Er zit dus voor iedere smaak en sfeer passende muziek bij.

Slingers? Zelf even ophangen. Net als in het leven an sich, hang je de slingers ook in Paviljoen Nova Zembla zelf op. Ballonnen, opblaasbeesten, Sara’s en Abraham’s van papier maché: neem ze gerust mee. Maar neem ze ook vooral weer mee naar huis. Ruimen wij de rest op.

En… start de diashow! Zeg je familiefeest, dan zeg je speech. En bij speeches horen foto’s. Onze beamer en scherm staan voor je klaar. Laat dus gerust veertig prachtige - of minder prachtige - foto’s zien voor het veertigjarige huwelijk van je ouders.

Zelfs het prijskaartje is feestelijk

Hoe groot je familiefeest ook is, de kosten moeten wel behapbaar blijven. Bij ons daarom duidelijke pakketprijzen, die je zelf uit kunt breiden. Vragen over de kosten? Of wil je een voorstel op maat? Bel of mail even, we doen er alles aan om jouw familiedag onvergetelijk te maken

Kostenoverzicht (min. 40 personen)

6-uurs programma bijv. 14:00 - 20:00, incl. koffie ontvangst met lekkers, activiteiten naar keuze, borrel, barbecue, alle consumpties

€ 95,- p.p.

8-uurs programma bijv. 12:00 - 20:00, incl. lunch, activiteiten naar keuze, borrel, barbecue, alle consumpties

€ 110,- p.p.

KORTINGEN

Kinderen tot 4 jaar gratis

Kinderen van 5-12 jaar

€ 85,- p.p.

Vraag vrijblijvend offerte aan, prijzen incl. btw

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.