God's Window

Meetings & Private Dining

"Vergaderen en dineren met hemels uitzicht"

God's Window

Hallelujah. Dat is misschien wel het meest gebruikte woord op deze locatie. God’s Window is namelijk precies wat je mag verwachten van een plek met zo’n naam. In deze ruimte op Forteiland IJmuiden vergader en dineer je namelijk met een uitzicht om de handen van in de lucht te werpen. Zelfs als je met je rug naar het raam zit, want dankzij het de spiegelsculptuur aan de muur zie je altijd de Noordzee. Een lust voor het oog. Ook aan de andere zintuigen is gedacht, want met chefkok Dick Bos achter de pannen, beleef je een waar hoogtepunt. Of je nu met de boot of met de helikopter  naar het Forteiland komt.

godswindow
godswindow
godswindow
godswindow
godswindow
godswindow
godswindow
Gods Window PBN
godswindow
godswindow

Unesco Werelderfgoed

God’s Window op Forteiland IJmuiden is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, UNESCO Werelderfgoed. Het fort stamt uit 1888 en is omgeven door enkele bunkers uit WOII. God’s Window is er één van en enkel bereikbaar via de sleutelgang van het fort. Eenmaal binnen, heb je een weids uitzicht over zee. Vroeger gebruikt om de vijand aan te zien komen, nu een vredig uitzicht voor bij je vergadering of diner. Pak er gerust een van de Leitz verrekijkers bij, de voorbijvarende schepen vervelen nooit.

godswindow

"Bovenaardse gesprekken en diners"

Wat je plannen ook zijn, God’s Window maakt van jouw moment een monument. Niet alleen de omgeving maakt de ontmoeting onvergetelijk, ook van binnen is de bunker adembenemend. Alle historische elementen zijn behouden en tegelijkertijd ben je voorzien van alle moderne gemakken. Denk aan Wifi, een presentatiescherm, flip-over en een speciale brainstormruimte. Onze favoriet? De ovale tafel met plaats voor 24 personen. Ideaal voor je vergadering en / of diner.

godswindow
godswindow
Forteiland
godswindow
godswindow
Gods Window PBN
godswindow

Tijd voor een break

Een hele dag vergaderen is pittig. Zelfs op een bijzondere locatie. Daarom biedt het Forteiland ook activiteiten om de dag te breken. We hebben activiteiten van een half uur, maar ook middagprogramma’s. Jij beslist of je een snelle opfrisser wilt of een langere work-out. We raden je aan om in ieder geval één break in te lassen. Zo blijft de hele groep scherp en fris.

Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland
Forteiland

Kostenoverzicht

Bootovertocht en bootsupport

€ 9,50 p.p.

Entree Forteiland t.b.v. vergadering

€ 17,50 p.p.

8-uurs vergaderarrangement God's Window incl. zaalhuur, koeken en broodjeslunch van Boulangerie Oscar, koffie, thee, fris, flip-over, scherm

€ 62,50 p.p.

4-uurs vergaderarrangement God's Window incl. zaalhuur, koeken van Boulangerie Oscar,koffie, thee fris, flip-over, scherm

€ 37,50 p.p.

Bijdrage herstel Unesco Werelderfgoed

€ 3,50 p.p.

Meeting onderbreker (activiteit max. 1,5 uur)

€ 29,50 p.p.

Escape Room: "Het Von Braun Mysterie"

€ 29,50 p.p.

Borreluurtje (bier, fris, wijn) en Van Dobben bittergarnituur

€ 13,50 p.p.

5 gangen Shared-dining God's Window

€ 64,50 p.p.

Uitkoop consumpties tijdens diner (2 uur)

€ 16,50 p.p.

Vraag vrijblijvend offerte op maat aan, prijzen zijn exclusief BTW.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.