Strandsportdag bij Nova Zembla

Laat je collega's alle hoeken van het volleybalveld zien, probeer nieuwe sporten zoals flingo en you-fo, daag elkaar uit tijdens Archery Shootout, wees slim tijdens de teamuitdagingen spinnenweb of het mijnenveld, verzet liters water bij het drakenbootvaren of klim zo snel mogelijk omhoog in de 22 hoge Teamtower.

Alles om aan het einde van de dag op het podium te staan. De strandsportdag is voor iedereen. Hoe fanatiek of sportief je bent maakt niet uit. Een ding is zeker, er wordt erg hard gelachen en heerlijk gegeten!

Paviljoen Nova Zembla

Ons strandpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuutjes rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Het paviljoen met gezellige bar en DJ hoek heeft een overdekt terras, buiten kachel, kampvuurplaats en een prachtig uitzicht over het Kennemermeer en Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Rondom het paviljoen is er plaats voor de leukste activiteiten van Nederland ter land, ter zee en in de lucht. We hebben geen buren en het Apollo hotel ligt op loopafstand, dus Nova Zembla is ook een ideale feestlocatie.

Activiteiten

We verzorgen een actieve sportdag in teams van ongeveer 8 personen. Met een doordraaischema gebruikt iedere team de tijd zo optimaal mogelijk om zo hoog mogelijk te eindigen. De mogelijkheden zijn eindeloos: Beachvolleybal, bouncehockey, you-fo, flingo, beachrugby, touwtrekken, drakenbootvaren of dragontrek, speedklimmen in de toren, archery shootout, diverse samenwerkingsopdrachten zoals spinnenweb, bandendcirkel en katapult bouwen en schieten.

Stel samen met PBN een sportdag samen met jouw favoriete sporten!

Eten en Drinken

Dat we lekker gaan barbecuen staat natuurlijk vast. Maar wat we nog meer gaan eten en drinken is aan jou. Frisdrank en mueslirepen bijvoorbeeld. Of wijn en bier na afloop. De mogelijkheden voor het eten en drinken zijn net zo divers als onze activiteiten. Waar het op neerkomt, is dat we alles kunnen regelen om jou en je collega’s een heerlijke dag te bezorgen. Gewoon even laten weten waar je van houdt.

Kosten overzicht

4 uurs programma, van 16:00 - 20:00. Incl. ontvangst met lekkers, 1 ronde activiteiten, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 69,50 p.p.

6 uurs programma, van 14:00 - 20:00. Incl. ontvangst met lekkers, 2 rondes activiteiten, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 85,- p.p.

8 uurs programma, van 12:30 - 19:30. Incl. broodjeslunch, 2 rondes activiteiten, borrel en barbecue en alle consumpties.

€ 95,- p.p.

Vraag vrijblijvend offerte op maat aan, prijzen zijn excl. BTW en geldig voor groepen van minimaal 30 personen.

Informatie en boeking

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl