Eindejaars event dat het vuur in je team terugbrengt

Nu we steeds vaker thuiswerken, is het tijd om het vuur in je team weer aan te wakkeren. Thuiswerken is fijn en effectief maar het team groeit toch een beetje uit elkaar, juist vanwege het individuele werken. Je wilt weer het groepsgevoel terugkrijgen in een team dat nu lijkt te bestaan uit pixels. Deze winter is daarom hét moment om met elkaar te vlammen. Letterlijk en figuurlijk. In ons paviljoen Nova Zembla verzamel je rond een kampvuur, voor de open haard of achter de kaarsjes van een winter barbecue of shareddining. Team on Fire, noemen we het. Omdat je met dit programma echt weer op dreef raakt. En omdat je het paviljoen helemaal voor jezelf hebt, is er alle ruimte voor het teamgevoel om op te laaien. 

CORONA PROOF

Een warme, inspirerende avond die je zelf samenstelt

Hoe Team on Fire in Nova Zembla eruit ziet? Dat bepaal je helemaal zelf. Je hebt het hele strandpaviljoen tot je beschikking. Wij zorgen voor een knisperend kampvuur, houtkachels binnen en buiten, terrasflames, net als genoeg hapjes voor op het vuur. Wissel je de winterbarbecue en marshmallows liever in voor een stamppottenbuffet of shareddining? Ook dat regelen we met liefde. Wie er echt een vurige avond van wilt maken - waarbij de vonken weer van je team vliegen - kan vrijblijvend meedoen aan activiteiten zoals bijlwerpen, cornhole (je eigen kampioenschap pitzak werpen), touwladderklimmen en een jungle speed competitie. En de tunes? Die mix je zelf aan elkaar in de dj-booth.

Over paviljoen Nova Zembla

Paviljoen Nova Zembla vind je op een klein half uur rijden van Amsterdam. Gelegen aan het Kennemermeer met een prachtig uitzicht en een nog mooiere zonsondergang. Je hebt de locatie altijd exclusief voor jezelf, dus geen ongenode gasten op je avond. Er is een groot overdekt terras, privéstrand en een"Teamtower" van 22 meter voor klimmen en abseilen. We bereiden de lekkerste maaltijden op een O-Fyr vuursteen of The Black Bastard barbecue. Activiteiten en drankjes zijn ook bij de prijs inbegrepen. Net als sterke verhalen, voor het kampvuur.

Wat kost het om je Team On Fire te zetten?

6 uurs programma incl. warm ontvangst met dranken en lekkers, vrijblijvende activiteiten o.l.v. Team PBN, kampvuren, uitgebreide borrel en winter barbecue, alle consumpties, paviljoen Nova Zembla exclusief

€85,- p.p. (min. 40 pers.)

Vraag vrijblijvend offerte op maat aan, prijzen excl. btw

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.