Prestatietocht voor teams door de Ardennen

Leer, aan de hand van verschillende activiteiten, omgaan met voor- en tegenspoed. Stap met het hele team uit de comfortzone en kijk vooruit. Durf te veranderen. Samen.

TEAM EXPEDITIE

Daag je team uit en zet ze weer op scherp

De Team Expeditie is een prestatietocht door de Belgische Ardennen. Daar, midden in de natuur, ben je ver buiten je comfortzone. Zonder enig idee wat je te wachten staat, begint het avontuur. In slechts 24 uur staat je team weer op scherp, doe je bakken energie op en haal je het beste uit jezelf en elkaar. Terwijl de ene na de andere uitdaging op je pad komt, doe je intussen ontzettend veel kennis op. Learning by doing noemen we dat. Zo overwin je niet alleen de heuvels van La Roche, ook persoonlijke en gezamenlijke obstakels.

ardennen
EEN TEAMEXPEDITIE

Wanneer plan je die?

Simpel; als je een nóg beter team wilt vormen. Als je beter wilt presteren. Als je gebruik wilt maken van elkaars kwaliteiten. Als je inzicht wilt krijgen in teamrollen. En nog belangrijker; als je niet zomaar succesvol wilt zijn, maar zo succesvol mogelijk. Ook goed om te melden is dat je als team niet bang moet zijn om je handen vies te maken. Want de beste versie van jezelf worden, dat gaat niet vanzelf. Alle inzet wordt gegarandeerd beloond, samen presteren onder druk levert immers een band voor het leven op. Zowel binnen als buiten kantooruren.

MEER WETEN?

Tijd om je team uit te dagen?

Neem contact op om je eigen Team Expeditie te plannen. Of wil je eerst iets weten? Bijvoorbeeld of onze instructeurs gecertificeerd zijn? Hierbij alvast het antwoord, ja , ze hebben meerdere diploma's op zak. En voor al je andere vragen: mail of bel ons gerust we maken er samen een onvergetelijke expeditie van. 020-6263600, mail@pbn.nl

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.