Iedereen kan mee

Terwijl fitte fanatiekelingen de latten onderbinden, proberen culinaire liefhebbers de lokale spijzen en verkennen natuurliefhebbers de flora en fauna van Wildpark Grünau. Jong en oud, actief en nou ja, minder actief: het hele bedrijf vermaakt zich in het gezellige Grünau im Almtal. Er is dan ook geen betere plek om het teamgevoel naar een hoger niveau te tillen dan in een berghut op zestienhonderd meter. En of je nu ‘s avonds wilt rodelen of jodelen: wij regelen alles. Van lessen tot feesten en van liftpassen tot materiaal. O ja: én een ritje met de nachtgondel. Het wordt een weekend om weken naar uit te kijken en jaren over na te praten.


SKIWEEKEND IN OOSTENRIJK

Daarom ga je met PBN mee naar de ‘schnee’

  • Meer dan dertig jaar ervaring in het organiseren van wintersportweekenden in Grunau im Almtal
  • De weekenden zijn all-in: je hoeft alleen je eigen team mee te brengen.
  • Diverse opties om te dineren op bijzondere plekken, zoals boven op de berg.
  • Aanvullende activiteiten als sneeuwschoenwandelen, rodelen, slalomtraining en apres ski feest
  • Geen administratieve rompslomp: alles is tot in de puntjes geregeld.
  • PBN TEAM ter plaatse voor les en begeleiding
SKIWEEKEND OOSTENRIJK

Hotels

Wintersportwensen zijn heel persoonlijk. Zeker in een grote groep heb je met veel wensen te maken. Ook jouw team heeft vast een bepaalde voorkeur voor het verblijf: qua ligging, grootte, comfort, faciliteiten en natuurlijk: qua prijs. Omdat wij al jarenlang wintersportweekenden organiseren in Grünau im Almtal, hebben wij scherpe deals geregeld bij diverse hotels. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en prijsopgave.

SKIWEEKEND OOSTENRIJK

Les

Ook skiles is geregeld, PBN heeft eigen Nederlandse ski leraren die allemaal in het bezit zijn van het “Östereichische SchiLehrer” diploma.

Team PBN staat overdag op de piste om de lessen te verzorgen. De lesgroepen zijn klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Maar, omdat het een bedrijfsweekend is en bedrijven niet vies zijn van een beetje competitie, organiseren we met een liefde een slalom-wedstrijd om ieders kwaliteiten te testen.

SKIWEEKEND OOSTENRIJK

Materiaal

Skiën op de nieuwste modellen carving-ski’s van Fischer? Dat lees je goed. Bij de materiaalverhuur Grünau gebruik je niets minder dan het beste materiaal, van allrounder tot renn-carver. Team PBN zorgt bovendien voor een voordelige prijs en snelle service. Dat niet alleen: als je via ons boekt, ontkom je ook aan alle rompslomp zoals de vereiste borgsommen en identiteitsbewijzen. Zo houd je meer tijd over om met je team op de latten te staan.

Wil je een bril of helm huren? Ook dat is hier mogelijk, net als het laten onderhouden van je eigen gear en het opbergen van waardevolle spullen in kluisjes.

Eenmaal klaar met skiën, stal je gratis en voor niets jouw materiaal in een van de ski depots. Je hoeft dus alleen je schoenen mee te brengen naar je overnachtingsadres.

Kosten indicatie wintersport 3 daagse

3 nachten verblijf op basis van halfpension + 3 dagen liftkaart

v.a. € 585,- p.p.

Materiaalhuur

€ 75,- p.p.

PBN begeleiding ski en snowboardlessen (op basis van 10 pers)

€ 1500,-

Touringcar

op aanvraag

Vraag vrijblijvend offerte aan wintersport@pbn.nl

Meer informatie en aanvragen

Onze wintersport specialist Marije heeft jarenlange werkervaring in het lesgeven en organiseren van reizen in Grunau im Almtal. Zij kent alle locaties persoonlijk en helpt graag bij het samenstellen van jullie ski weekend.

wintersport@pbn.nl of 020-6263600

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.