Organiseer een Kick-off Event

Wil jij het nieuwe jaar openen met een kom-we-gaan-er-tegenaan-meeting? Een voilà-dit-zijn-onze-doelen-voor-2023-presentatie? Of ga je liever voor een nieuw-jaar-nieuwe-ideeën-nieuwe-uitdagingen-borrel? Aan wat voor team event je ook denkt, PBN faciliteert jouw meeting, vergadering of nieuwjaarsborrel. En dat alles op een locatie die je nog minstens het hele jaar bijblijft. 

Waar wil je het jaar mee starten?

-     Een brainstormsessie.

-     Plannen op papier zetten.

-     Doelen stellen of presenteren.

-     Team motiveren en samenbrengen.

-     Of natuurlijk: een nieuwjaarsborrel!

Op welke locatie plan jij je Kick-off Event?

FORTEILAND IJMUIDEN, locatie waar je nu zelf geschiedenis schrijft. PAVILJOEN NOVA ZEMBLA in IJmuiden aan zee, uitwaaien en brainstormen. DE BELGISCHE ARDENNEN, wat geeft meer inspiratie dan de natuur?

ardennen
BELGISCHE ARDENNEN

Kampvuur meeting

Brainstormen, ideeën bedenken en teambuilding. Vind de inspiratie maar eens in de kantoorkamer waar je al 40 uur per week doorbrengt. Out of the box denken gaat beter als je ook zelf naar buiten treedt. Naar de Belgische Ardennen om precies te zijn. Niets is effectiever dan brainstormen of een Belgisch biertje voor een knetterend kampvuur midden in de natuur na een dag buiten bezig te zijn geweest. Ver weg van kantoor maar slechts een paar uur rijden vanuit Nederland.

All-in shortbreak vanaf € 240,- p.p.

(Inclusief: 2 dagdelen activiteiten, 1 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x Ardenner BBQ, 1 x overnachting op eigen locatie, gehele dag verse koffie/thee en handfruit en vergaderfaciliteiten)

FORTEILAND IJMUIDEN

Team Discovery

Team Discovery is een trainingsprogramma waarbij je leert door te doen. De activiteiten demonstreren hoe jij en je collega’s gewend zijn om samen te werken. TeamPBN analyseert en evalueert jouw manier van samenwerken en laat je verbeterpunten opstellen. Deze kun je meteen in de praktijk brengen tijdens de volgende opdrachten. Alle opdrachten zijn kort en krachtig. Om te slagen, moet iedereen de handen uit de mouwen steken. Eén voor allen en allen voor één!

Teamdiscovery op het Forteiland vanaf € 195,- p.p.

(Inclusief: Boot, entree tot eiland, koffieontvangst met koeken, teamdiscovery, alle consumpties, Unesco bijdrage en borreluur met bittergarnituur)

Het is ook mogelijk te blijven dineren op deze historische locatie.

Teamdiscovery
VAN EEN BORREL TOT ACTIEF PROGRAMMA

Kick-off meeting

Vergaderen op het Forteiland IJmuiden i.c.m. verschillende actieve meeting onderbrekers dat is het VergaderFort programma.

Of je nu een dagdeel "samen" remote gaat werken in de verschillende subzalen of juist met het hele bedrijf op locatie komt voor de nieuwe jaarplannen. Het Forteiland heeft met de vele break-out rooms en grote plenaire zalen ruimte voor groepen van 10 tot 600 personen.

Vergaderen incl. meeting onderbreker vanaf € 125,- p.p.

(Inclusief: Boot, entree tot eiland, koffieontvangst met koeken, vergaderzaal met beamer en scherm, koffie & thee, broodjeslunch van Boulangerie Oscar en Unesco bijdrage)

godswindow

Mailen, bellen, appen?

Heb je een vraag? Of wil je meteen jouw vergadering, meeting, nieuwjaarsborrel plannen? Bel of mail ons meteen. Of maak een vrijblijvende afspraak. We vertellen je dan meer over wie we zijn, wat we doen en vooral; wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.