Kickstart "het nieuwe normaal"

PBN heeft haar locaties, catering en programma's aangepast aan de anderhalvemetersamenleving. We hebben dus alles in huis om het ‘nieuwe normaal’ te kickstarten. Omdat onze activiteiten echte ‘energy boosters’ zijn, krijg je binnen no time weer het groepsgevoel terug. Zelfs met anderhalvemeter afstand tussen jullie in, ga je uitdagingen aan, laat je ideeën de vrije loop op de Brainstormbaan en eet je samen aan tafel of rond het kampvuur. 

SOCIAL DISTANCING EVENTS

Opnieuw ingericht

De afgelopen periode hebben we bij PBN de tijd en ruimte (letterlijk!) genomen om onze locaties opnieuw in te richten. Omdat wij onze locaties in eigen beheer hebben, heb je sowieso alles voor jezelf. Ook buiten. En of je nu aan Forteiland IJmuiden denkt of aan een van de locaties in de Belgische Ardennen, elke plek voldoet aan de eisen van het RIVM. Je komt er samen, maar houdt altijd anderhalvemeter afstand. Waar je ook gaat.

SOCIAL DISCTANCING EVENTS

Van Thuiswerken naar Samenwerken

Voordat we over een tijdje weer samenkomen op kantoor, wil je alvast voorbereidingen treffen. Zodat je na al het thuiswerken weer soepel gaat samenwerken. Tegelijkertijd wil je alle flexibiliteit en extra inspanningen van je medewerkers belonen. Al te veel mensen weten nu al te goed: thuiswerken met een kleine is geen kinderspel. Ook in de vitale sector wil je laten weten hoe zeer je het team waardeert. Een social distancing event is daar perfect voor.

Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.