Durf uitgedaagd te worden

Team PBN
Rick Slabbers

Durf uitgedaagd te worden

Als je mensen op een positieve manier uitdaagt gebeurd er iets bijzonders. Op een natuurlijke manier laten ze meer van zichzelf zien en zien ze meer van anderen. Leren zichzelf en anderen beter kennen. Dit wordt veroorzaakt door de spanning die de uitdaging met zich meebrengt. Deze spanning zorgt voor adrenaline, alertheid, focus maar ook onzekerheid en misschien zelfs wel angst. Om de angst te overwinnen ga je jezelf en anderen motiveren, stimuleren, helpen om de uitdaging tot een goed einde te brengen.  Je wordt van elkaar afhankelijk, je moet elkaar kunnen vertrouwen en dat schept een bijzondere band en vormt sterke relaties. 

Iemand die niet uitgedaagd wordt, leert niet. Als je met jezelf of het team verder wilt, zal je uit je comfortzone moeten stappen, grenzen verleggen en uitdagingen aan moeten gaan.

Kleine en grote uitdagingen. Uitdagingen waardoor je iets doet of kunt, wat je niet eerder dacht te kunnen.

Je leert jezelf en anderen beter kennen

Uitdagingen verbinden. Een uitdaging geeft respect en vertrouwen, de basisvoorwaarden voor niet alleen goede vriendschappen, maar ook om goed te kunnen samenwerken en sterker te worden als team. Met avontuurlijke activiteiten gebeurt er met deelnemers altijd iets extra’s, iets bijzonders. Wat een uitdaging is en hoe een avontuur beleefd wordt is per individu verschillend.

Niet alleen activiteiten kunnen uitdagend zijn, maar ook locaties zijn van belang bij de ultieme uitdaging. Midden in de natuur, aan zee of op een historisch Forteiland. Plekken die tot de verbeelding spreken en waarbij je op elkaar aangewezen bent.

De omgeving is onderdeel van de uitdaging

Mensen moeten worden uitgedaagd om uitdagingen aan te gaan. Uitdagingen moeten daarom ook aansprekend zijn en leuk om te doen. Hier horen de ‘’boostmomenten’’ bij, de zogenoemde verwenmomenten: lekker eten en drinken op bijzondere locaties waar het goed toeven is. Dit alles maakt de uitdaging tot een onvergetelijke belevenis, waar mensen het beste uit zichzelf halen. Het geeft het gevoel dat je vliegt! Je zelfvertrouwen neemt toe, je vaardigheden groeien en je comfortzone wordt groter en groter.

Uit de comfortzone en er weer in

Voor iedereen is er een juiste uitdaging om gewenste resultaten te behalen. Is er gekozen voor de juiste uitdaging, dan moet deze nog voorbereid en georganiseerd worden. Daarbij professioneel en veilig begeleid -en uitgevoerd worden. Kortom daar heb je professionele hulp bij nodig.

Met de juiste uitdaging behaal je plezier, voldoening en het gewenste resultaat

Team PBN daagt al meer dan 35 jaar mensen en teams uit en met succes. . Uitdagingen die net zo verschillend zijn als de mensen waarvoor wij ze organiseren. Team PBN bestaat uit praktische ingestelde organisatoren, ervaren sporters en heeft uitdagende locaties. Wij maken van iedere uitdaging een onvergetelijke belevenis maken waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

Durf uitgedaagd te worden.

Rick Slabbers, directeur PBN
Mailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.