Goede jaarafsluiting is belangrijk

Team PBN
Rick Slabbers

Hoe eindejaarsafsluiting de toon voor het nieuwe jaar kan zetten

Hoe leuk het ook is om een fysiek kerstpakket uit te pakken, een fles wijn of kaasfondueset verdwijnt al gauw in de maag of achterin de kast. Beter is dat je je collega’s een cadeau geeft dat hen echt bijblijft. Een bedankje waarmee je je persoonlijk gewaardeerd voelt en tegelijkertijd als team dichterbij elkaar brengt. Kortom: een gedeelde ervaring.

Terugblikken en vooruitkijken

Organiseer dit jaar een moment waarop je terugblikt en vooruit kijkt. Waar je woorden van dank uitspreekt voor het afgelopen jaar én collega’s motiveert voor wat komen gaat. Bespreek samen: hoe is het gegaan afgelopen jaar? En wat zijn de doelen en plannen voor 2020? Belangrijk is dat het niet blijft bij praten alleen. De locatie en aanvullende activiteiten zijn van net zoveel belang.

Welke ingrediënten heb je nodig deze kerst?

1.     Het hele team

Of je nu een kleine of heel grote groep hebt: breng iedereen mee. Zo leer je niet alleen alle gezichten beter kennen, ook wat erachter schuil gaat. De krachten van je krachten, zeg maar.

2.     Een locatie die net zo bijzonder is als de mensen die je meeneemt

Een ervaring blijft je beter bij als de plek iets speciaals heeft. Denk aan een monument of een locatie die zo geïsoleerd is dat je écht onder elkaar bent.

3.     Activiteiten die iederéén activeren

Breng het team in beweging en dat wordt letterlijk bedoeld. En waarom kiezen voor culinair, actief of cultureel als een combinatie ook mogelijk is? Met een flexibel programma komen alle collega’s in beweging. Letterlijk en figuurlijk.

4.     Een eureka-moment

Met elkaar uiteten gaan op een speciale plek is leuk, maar bij een gezamenlijke belevenis die de deelnemers zelf creëren dan ontstaat er een band waar je ook op de werkvloer iets aan hebt.

5.     Een organisatie die snapt wat jij wilt organiseren

Wie aan kerst denkt, krijgt vaak gevoelens van totale paniek. Zoveel geregel en al die mensen en meningen om rekening mee te houden. Geef de organisatie van je eindejaarsviering daarom uit handen aan een organisatie die snapt wat je wilt bereiken. En nog belangrijker: die weet hoe je daar komt.

Programma’s vol plezier

PBN organiseert al 35 jaar ervaringen voor bedrijven buiten de werkvloer. Met eigen locaties als Forteiland IJmuiden (UNESCO Werelderfgoed), compleet afgelegen strandpaviljoen Nova Zembla en luxe chalets in de Ardennen en Oostenrijk, verzorgen we programma’s waar mensen persoonlijk en gezamenlijk uitgedaagd worden. Alle programma’s gaan samen met veel plezier en goed eten en drinken. De fles wijn en kaasfondue zijn dus niet uitgesloten voor je eindejaarsviering. Bekijk onze programma’s . En bel of mail gerust voor vragen of meer informatie.

Rick Slabbers, Directeur PBNMailen, bellen, appen?

Je kunt ons hier bereiken


Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam

020 626 36 00

mail@pbn.nl

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.